Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul cere companiei Electrica daune de 1,3 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statul cere companiei Electrica daune de 1,3 miliarde euro

Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE) a cerut Electrica SA EL) plata unor prejudicii de 1,32 miliarde euro, cauzate de neurmarirea de catre companie a obligatiilor post-privatizare asumate de investitorii care au cumparat actiuni la societatile privatizate de Electrica. continuă pe Ziarul Bursa

Statul cere Electrica daune de 1,3 miliarde de euro pentru ca nu a urmarit obligatiile investitorilor dupa privatizare

Probleme pentru Electrica. Statul ii cere daune de 1,3 miliarde de euro pentru ca nu a urmarit obligatiile asumate de investitorii care au cumparat actiuni la societatile privatizate de Electrica. Compania.

Statul cere Electrica daune de 1,3 miliarde de euro

Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE) a cerut Electrica SA EL) plata unor prejudicii de 1,32 miliarde euro, cauzate de neurmarirea de catre companie a obligatiilor post-privatizare asumate de investitorii care au cumparat.

De tot rasul: Statul cere daune de 1,3 miliarde de euro de la Electrica pe motiv ca nu a urmarit obligatiile investitorilor dupa privatizare

Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE) a cerut Electrica SA plata unor prejudicii de 1,32 miliarde euro, pe motiv ca societatea nu a urmarit realizarea obligatiilor post-privatizare asumate de investitorii care au cumparat filialele privatizate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )