Libnet.ro
UNICEF

09:15

Statul Islamic difuzeaza o noua inregistrare video cu executii, in care ameninta Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Statul Islamic difuzeaza o noua inregistrare video cu executii, in care ameninta Marea Britanie

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a amenintat Marea Britanie, intr-un nou videoclip in care prezinta executarea a cinici spioni, scrie AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Donald Trump: Hillary Clinton si Barack Obama au creat Statul Islamic

Republicanul Donald Trump i-a acuzat pe Hillary Clinton si pe Barack Obama ca, prin politicile lor, au creat gruparea terorista Statul Islamic, scrie The Telegraph.

Mesaj de amenintare la adresa Marii Britanii din partea gruparii jihadiste Statul Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic a amenintat Marea Britanie, intr-un nou videoclip in care prezinta executarea a cinici spioni, scrie AFP, potrivit Hotnews. ro. Imaginile, difuzate duminica pe site-urile jihadiste si anuntate de centrul american pentru supravegherea acestor medii, SITE, incepe cu o marturisire a cinci barbati care spun ca sunt originari din Raqqa, asa-numita capitala a SI din Siria.

Munchen: Doua gari, inchise din cauza riscului unor atentate comise de Statul Islamic

Doua gari din Munchen au fost inchise temporar in noaptea de Anul Nou din cauza suspiciunilor ca gruparea Statul Islamic ar pregati un atetat sinucigas. Informatii primite de autoritatile germane indicau o amenintare de atentat sinucigas, a declarat in noaptea de joi spre vinero seful Politiei din Munchen, Hubertus Andra, citat de AFP.

Statul Islamic ameninta Marea Britanie si Rusia cu invazia

Organizatia terorista Stat Islamic a publicat o noua inregistrare video, in care un reprezentant ameninta Marea Britanie cu invazia. in inregistrare apare un barbat care vorbeste cu accent.

VIDEO Statul Islamic pregatea atacuri teroriste in Munchen. Sapte islamisti irakieni si sirieni sunt cautati

Autoritatile germane cauta sapte islamisti irakieni si sirieni, afiliati retelei teroriste Stat Islamic, in ancheta privind complotul care viza gari din orasul Munchen, informeaza postul Bayerischer Rundfunk.

Statul Islamic pregatea atacuri teroriste in Munchen

Autoritatile germane cauta sapte islamisti irakieni si sirieni, afiliati retelei teroriste Stat Islamic, in ancheta privind complotul care viza gari din orasul Munchen, informeaza postul Bayerischer Rundfunk.

Statul Islamic revendica atacul armat din apropierea unei zone turistice din Daghestan (Rusia)

Organizatia Stat Islamic a revendicat atacul armat produs in apropierea unei zone turistice din Daghestan, republica rusa din Caucaz marcata de instabilitate, in care si-a pierdut viata o persoana si alte 12 au fost ranite, a anuntat un centru american de supraveghere a site-urilor islamiste, SITE, citata de AFP.

Statul Islamic a atacat baza militara irakiana din Ramadi, oras eliberat saptamana trecuta

Luptatorii Statului Islamic au lansat un atac asupra bazei militare irakiene de langa Ramadi, la doar cateva zile dupa ce orasul fusese eliberat de sub controlul organizatiei teroriste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )