Libnet.ro
UNICEF

18:31

Statul Islamic a atacat baza militara irakiana din Ramadi, oras eliberat saptamana trecuta

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic a atacat baza militara irakiana din Ramadi, oras eliberat saptamana trecuta

Luptatorii Statului Islamic au lansat un atac asupra bazei militare irakiene de langa Ramadi, la doar cateva zile dupa ce orasul fusese eliberat de sub controlul organizatiei teroriste. continuă pe Adevărul

Statele Unite anunta eliminarea a zece lideri ai retelei Statul Islamic si a unor islamisti implicati in atentatele din Paris

Francezul Charaffe al Mouadan, un combatant din cadrul gruparii Statul Islamic cu legaturi directe cu jihadistul belgian Abdelhamid Abaaoud, presupusul creier al atentatelor de la Paris, a fost ucis in Siria intr-o lovitura aeriana a coalitiei internationale a coalitiei conduse de SUA, a declarat marti col. Steve Warren, purtator de cuvant al coalitiei, relateaza AFP si Reuters.

Armata irakiana are nevoie de kurzi pentru a ajuta la recucerirea orasului Mosul de la Statul Islamic (ministru)

Armata Irakului va avea nevoie de combatanti kurzi pentru a ajuta la recucerirea de la Statul Islamic SI) a orasului Mosul, cea mai mare localitate aflata sub controlul SI, a afirmat ministrul de finante irakian Hoshyar Zebari, in conditiile in care preconizata ofensiva se asteapta sa fie foarte dificila.

Munchen: Doua gari, inchise din cauza riscului unor atentate comise de Statul Islamic

Doua gari din Munchen au fost inchise temporar in noaptea de Anul Nou din cauza suspiciunilor ca gruparea Statul Islamic ar pregati un atetat sinucigas. Informatii primite de autoritatile germane indicau o amenintare de atentat sinucigas, a declarat in noaptea de joi spre vinero seful Politiei din Munchen, Hubertus Andra, citat de AFP.

VIDEO Statul Islamic pregatea atacuri teroriste in Munchen. Sapte islamisti irakieni si sirieni sunt cautati

Autoritatile germane cauta sapte islamisti irakieni si sirieni, afiliati retelei teroriste Stat Islamic, in ancheta privind complotul care viza gari din orasul Munchen, informeaza postul Bayerischer Rundfunk.

Statul Islamic pregatea atacuri teroriste in Munchen

Autoritatile germane cauta sapte islamisti irakieni si sirieni, afiliati retelei teroriste Stat Islamic, in ancheta privind complotul care viza gari din orasul Munchen, informeaza postul Bayerischer Rundfunk.

Statul Islamic revendica atacul armat din apropierea unei zone turistice din Daghestan (Rusia)

Organizatia Stat Islamic a revendicat atacul armat produs in apropierea unei zone turistice din Daghestan, republica rusa din Caucaz marcata de instabilitate, in care si-a pierdut viata o persoana si alte 12 au fost ranite, a anuntat un centru american de supraveghere a site-urilor islamiste, SITE, citata de AFP.

Statul Islamic a organizat ministere pentru gestionarea capturilor de razboi

Reuters a analizat unele documente ale Statului Islamic descoperite de fortele speciale americane in timpul unui raid in Siria, cand a fost ucis responsabilul financiar al Abu Sayyaf.

Doua tinere care au finantat Statul Islamic au fost condamnate la 5 ani de inchisoare

Doua tinere din Rusia acuzate ca au oferit fonduri retelei teroriste Stat Islamic au fost condamnate la cate cinci ani de inchisoare, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro, potrivit Mediafax. Saida Halikova,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )