Libnet.ro
UNICEF

17:45

Statul Islamic a intreprins aproape 900 de atacuri in primul trimestru, ca raspuns la pierderile teritoriale

Hotnews Hotnews,
 Statul Islamic a intreprins aproape 900 de atacuri in primul trimestru, ca raspuns la pierderile teritoriale

Numarul atacurilor intreprinse de combatanti ai Statului Islamic a crescut in acest an, mai ales in Siria si in Irak, organizatia jihadista incercand sa raspunda astfel la pierderile teritoriale insemnate inregistrate in ultimul timp, indica un raport publicat duminica de compania de informatii si analize globale IHS, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Statul Islamic a executat patru adolescenti. Faptele de care au fost acuzati

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a executat patru adolescenti si tineri in fieful sau Raqqa din nordul Siriei, au afirmat duminica activisti ai Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO),.

Statul Islamic revendica atentantul din Irak

Organizatia Statul Islamic SI) a revendicat dublul atentat cu masina capcana care a facut duminica cel putin 33 morti in orasul Samawa din sudul Irakului, regiune predominant siita si greu de accesat de gruparile jihadiste sunnite .

infrangere importanta pentru Statul Islamic

Forte kurde si turkmene din Irak au eliberat duminica o localitate din nordul tarii de sub controlul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), potrivit unor oficiali, relateaza France Presse. Acesti.

Atac devastator in Bagdad, revendicat de Statul Islamic

Atacul cu bomba de azi din Bagdad, soldat cu cel putin 24 de morti si 40 de raniti, a fost revendicat de Statul Islamic, anunta Associated Press, citat de Mediafax.

Statul Islamic, incoltit din toate partile. Pentagonul vrea sa taie conexiunile la internet ale gruparii jihadiste

Comandamentul american pentru activitatile de aparare si atac informatic Cybercom) lucreaza sa distruga conexiunile la internet ale gruparii Statul Islamic SI) pentru a-i plasa pe jihadisti intr-o stare de izolare virtual, au afirmat joi responsabili ai Pentagonului, potrivit AFP.

Economia zonei euro a depasit asteptarile analistilor cu o crestere de 0,6% in primul trimestru

Economia zonei euro a depasit asteptarile analistilor intervievati de Reuters cu o crestere de 0,6% fata de ultimul trimestru al anului trecut. Analistii preconizau o crestere de 0,4%, potrivit estimarilor publicate de biroul european de statistica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )