Libnet.ro
UNICEF

12:45

Statul Islamic a publicat imagini cu monedele pe care le va pune in circulatie in teritoriile cucerite

B1 B1,
Statul Islamic a publicat imagini cu monedele pe care le va pune in circulatie in teritoriile cucerite

Gruparea Statul Islamic a publicat pe internet fotografii cu monedele din aur pe care sustine ca le-a introdus in teritoriile pe care le controleaza in Siria si Irak, informeaza agentia EFE. in imagini postate. continuă pe B1

Statul Islamic continua atrocitatile. Teoristii CRUCIFICA minorii care nu au respectat postul de Ramadan

Gruparea terorista Statul Islamic SI) crucifica minorii care nu au respectat postul de Ramadan si ineaca spioni intr-o cusca.

Statul Islamic a minat un sit arheologic, care face parte din patrimoniul UNESCO

Teroristii de la Statul Islamic au minat sitului arheologic din orasul sirian Palmira, care face parte din patrimoniul mondial UNESCO si pe care l-au cucerit in urma cu o luna. Potrivit martorilor, jihadistii se.

Islamisti din Caucazul rusesc au jurat credinta gruparii teroriste Statul Islamic

Militanti islamisti din patru regiuni din Caucazul rusesc - Daghestan, Cecenia, Ingusetia si Kabardino-Balkaria - au jurat credinta gruparii teroriste Statul Islamic SI), potrivit unui mesaj audio postat online, relateaza postul radio Free Europe/Radio Liberty RFE/RL) in pagina electronica.

Teroristii din Statul Islamic, vanati in online de Europol

Agentia de politie europeana Europol va infiinta o echipa de politie pentru urmarirea si blocarea conturilor ce au legatura cu Statul Islamic SI) de pe retelele de socializare.

Statul Islamic isi consolideaza pozitiile

La un an de la proclamarea califatului sau in Siria si Irak in 2014, gruparea jihadista Statul Islamic SI) pare capabila sa supravietuiasca anilor de razboi, estimeaza experti citati de AFP.

Statul Islamic a ucis doi adolescenti, prinsi ca mancau in timpul postului de Ramadan

Militantii Statului Islamic au ucis ieri doi adolescenti musulmani din Siria, acuzandu-i pe acestia ca au indraznit sa serveasca masa ziua, in timpul celei mai mari sarbatori islamice, Ramadan. Locuitorii din.

Raidurile aeriene in Irak si Siria continua. Statul Islamic, vizat Coalitia internationala

Coalitia internationala condusa de Statele Unite a efectuat, in ultimele 24 de ore, 29 de raiduri aeriene in Irak si Siria, vizand pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic.

Europol va infiinta o echipa de politie pentru blocarea conturilor ce au legatura cu Statul Islamic de pe retelele de socializare

Agentia de politie europeana Europol a anuntat ca va infiinta o echip de politie care se va ocupa special de urmarirea si blocarea conturilor de pe retelele de socializare ce au legatura cu grupul terorist.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )