Libnet.ro
UNICEF

11:45

Statul Islamic a revendicat atentatele esuate de la Paris si Bruxelles din iunie

Antena3 Antena3,
Statul Islamic a revendicat atentatele esuate de la Paris si Bruxelles din iunie

Gruparea Stat Islamic SI) a anuntat joi ca doi dintre membrii sai sunt responsabili pentru cele doua atentate esuate din iunie, de la Paris si Bruxelles, care nu au facut victime si nu fusesera revendicate. continuă pe Antena3

ISIS da fiori Occidentului! Teroristii au revendicat atentatele esuate de la Paris si Bruxelles

Gruparea Stat Islamic SI) a anuntat joi ca doi dintre membrii sai sunt responsabili pentru cele doua atentate esuate in iunie la Paris si Bruxelles, care nu au facut victime si nu fusesera revendicate.

Statul Islamic ameninta Balcanii. Varsati sangele lor

Gruparea Statul Islamic a amenintat din nou Balcanii in ultimul numar al publicatiei lor de propaganda si de recrutare 'Rumiyah', informeaza vineri agentia de presa MIA. Gruparea.

Statul Islamic a anuntat ca liderul gruparii teroriste a murit

Statul Islamic a anuntat ca liderul gruparii teroriste a murit, in urma mai multor saptamani de speculatii in aceasta privinta. Membrii ISIS au dat publicitatii un comunicat in care.

Militarii americani desfasoara operatiuni in orasul sirian Raqqa, ocupat de Statul Islamic

Consilieri militari americani actioneaza in inima orasului Raqqa, ultimul bastion al gruparii jihadiste Stat Islamic SI) in Siria, a afirmat miercuri un purtator de cuvant al armatei.

Statul Islamic are un nou lider. Abu Haitham al-Obaidi s-a autoproclamat calif peste gruparea terorista

Un membru inalt al Statului Islamic s-a autoproclamat drept noul calif, dupa uciderea lui Abu Bakr al-Baghdadi, informeaza agentia de stiri din Irak. Abu Haitham al-Obaidi, viceprimarul grupului terorist.

Statul Islamic, ANUNT OFICIAL despre LIDERUL gruparii teroriste

Membrii Statului Islamic au anuntat oficial ca liderul gruparii, Abu Bakr al-Baghdadi a murit, potrivit postului de televiziune Al Sumaria, citat de Digi 24. Jihadistii au facut emis un comunicat in care.

Militar american, ARESTAT dupa ce a jurat LOIALITATE organizatiei Stat Islamic: SUA este singura organizatie TERORISTA din lume

Autoritatile americane, in alerta. Un militar aflat la o baza din Hawaii a jurat loialitate fata de reteaua terorista Stat Islamic ISIS). Individul a contribuit la achizitionarea unei drone care sa fie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )