Libnet.ro
UNICEF

08:15

Steaua si ASA Tg.Mures se infrunta pentru Supercupa Romaniei

Online Sport Online Sport,
Steaua si ASA Tg.Mures se infrunta pentru Supercupa Romaniei

Echipele Steaua si ASA Tg. Mures se infrunta, miercuri seara de la ora 21:00 live text pe onlinesport. ro, in primul meci oficial din noul sezon competitional in fotbalul romanesc. continuă pe Online Sport

Supercupa Romaniei 2015 Steaua - ASA Targu Mures. Reactia lui Radoi inaintea primul sau meci oficial

Fostul international roman Mirel Radoi, antrenor al echipei Steaua, spune inaintea primul sau meci oficial ca are oarecare emotii. El se va confrunta cu Dan Petrescu, antrenorul ASA Targu Mures, miercuri, in Supercupa Romaniei 2015.

MINUT cu MINUT Supercupa Romaniei: Steaua-ASA Tg.Mures 0-1

Supercupa Romaniei a deschis sezonul 2015-2016 cu o infruntare intre primele doua echipe clasate la finalul sezonului precedent de Liga 1, Steaua Bucuresti si ASA Tg. Mures. Doua echipe care au schimbat antrenorii peste vara, iar in cazul formatiei ardelene prezenta lui Dan Petrescu va fi una singulara in partidele oficiale. Acesta si-a anuntat plecarea de la echipa dupa meciul de la Constanta din cauza instabilitatii financiare de la club.

Supercupa Romaniei: Steaua - ASA Targu Mures. Cele mai bune cote la pariuri

Steaua si ASA Targu Mures se intalnesc in Supercupa Romaniei. Meciul STEAUA ASA TARGU MURES se joaca, miercuri, de la ora 21:00, la Constanta.

Steaua - ASA Targu Mures: Avancronica unui duel al surprizelor. Totul despre Supercupa Romaniei 2015

Supercupa Romaniei 2015 se anunta un duel in care aparentele pot insela foarte mult. Fara ca vreuna dintre echipe sa fie o favorita clara, mai ales dupa schimbarile din pauza de vara, meciul Steaua - ASA Targu Mures se anunta unul spectaculos mai ales prin duelul antrenorilor.

Live Text Steaua - ASA Targu Mures: 0-0. intre amical si partida oficiala (PAUZA - Supercupa Romaniei 2015)

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu.

Live Text Steaua - ASA Targu Mures: ora 21.00, Supercupa Romaniei 2015. Duel intre Radoi si Dan Petrescu

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu.

Supercupa Romaniei: Cine va arbitra duelul Steaua - ASA Targu Mures

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a desemnat pe centralul Radu Petrescu la partida dintre FC Steaua si ASA Targu Mures, din Supercupa Romaniei, editia 2015.

FOTO. Cum arata noul echipament al Stelei. Prezentarea oficiala, in Supercupa Romaniei Steaua - ASA Targu Mures

Steaua a lansat, pe internet, prima imagine cu noul echipament, care va fi folosit in sezonul 2015-2016, incepand cu meciul de miercuri seara din Supercupa Romaniei.

Surpriza la Steaua - ASA Targu Mures: Noul echipament al campioanei, prezentat in premiera in Supercupa Romaniei

Steaua va prezenta, in premiera, noul sau echipament pentru sezonul 2015-2016 la meciul din Supercupa Romaniei 2015, disputat miercuri, de la ora 21. 00, la Constanta.

Primul meci al sezonului, primul trofeu: Steaua ASA Targu Mures, miercuri, ora 21.00, Pro TV: Supercupa fierbinte

Pe o caldura tropicala, Steaua si ASA Targu Mures isi disputa primul trofeu al sezonului. Dan Petrescu isi ia talpasita dupa acest meci, Steaua mai umbla inca dupa jucatori, iar tribunele stadionului din Constanta stau sa cada.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )