Libnet.ro
UNICEF

15:00

Steaua si Astra: Calcule de calificare in primavara europeana

Online Sport Online Sport,
Steaua si Astra: Calcule de calificare in primavara europeana

Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu joaca diseara ultimele meciuri din grupele Europa League. Ambele au sanse de calificare, iar casa de pariuri onlineBetano. coma realizat scenariile posibile pentru ca echipele noastre sa faca pasul in primavara europeana. continuă pe Online Sport

Astra se califica in primavara europeana dupa un meci dramatic la... Plzen

Astra Giurgiu s-a calificat in premiera in scurta sa istorie in primavara cupelor europene dupa 0-0 pe teren propriu cu AS Roma, insa la aceasta calificare a pus umarul si Viktoria Plzen, o formatie de mare caracter. Ramasi in zece oameni din minutul 18 si condus cu 2-0, cehii au revenit formidabil si au castigat, cu 3-2, meciul cu Austria Viena.

Sumudica rabufneste si ameninta cu plecarea de la Astra: S-a umplut paharul si ma opresc aici cu toate riscurile

Marius Sumudica a declarat dupa egalul cu AS Roma si calificarea in primavara europeana ca nu mai continua sub nicio forma pe banca Astrei Giurgiu si ca pleaca imediat de la echipa patronata de Ioan Niculae, om spre care a aratat cu degetul.

Steaua rateaza dramatic pentru un gol calificarea in primavara europeana

Steaua avea nevoie de victorie sau de un egal, 2-2, in deplasare cu Villarreal pentru obtinerea calificarii in saisprezecimile Europa League. Condusa cu 1-0 dupa o prima repriza foarte slaba, fara sut pe poarta, Steaua a egalat dupa pauza prin Achim, pentru a pierde in final cu 2-1. De un gol mai avea nevoie Steaua pentru a termina grupa in fata formatiei spaniole. Osmanlispor a invins-o pe Zurich, cu 2-0, si a castigat grupa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )