Libnet.ro
UNICEF

21:30

Steaua, calificare eroica in play-off-ul Ligii Campionilor. Stanciu, omul serii

Antena3 Antena3,
Steaua, calificare eroica in play-off-ul Ligii Campionilor. Stanciu, omul serii

Steaua merge mai departe in Liga Campionilor. Formatia ros-albastra a trecut de Sparta Praga si s-a calificat in play-off-ul Ligii. Steaua Bucuresti conducea formatia ceha Sparta Praga cu scorul de. continuă pe Antena3

Astra Giurgiu, eliminare rusinoasa din preliminariile Ligii Campionilor

Astra Giurgiu a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a fost invinsa de FC Copenhaga cu scorul de 3-0 3-0), miercuri, pe stadionul 'Telia Parken' din.

Preliminariile Ligii Campionilor: Romanii care au jucat marti pentru calificarea in play-off merg mai departe

Cei patru jucatori care au luptat marti in meciurile din mansa retur a preliminariilor Ligi Campionilor merg mai departe, in play-off, potrivit gsp. ro. Cei patru, Alexandru Matel, Claudiu Keseru,.

Becali, reactie soc dupa calificarea Stelei: Stanciu e un jucator de geniu

Patronul Stelei a avut o reactie surprinzatoarea dupa calificarea Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor. Emotia cea mai mare care ti-o aduce sunt banii. Ce sa mai adaug eu la Stanciu? E masina.

Steaua a invins Sparta Praga, scor 2-0, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor: Ambele goluri au fost marcate de Nicusor Stanciu

Steaua a invins miercuri, cu 2-0, echipa Sparta Praga in meciul disputat pe Arena Nationala, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, informeaza Mediafax. Scorul a fost deschis in.

Meciuri nebune in preliminariile Ligii Campionilor

Marti seara, in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Ludogoret a eliminat Steaua Rosie in prelungiri, Plzen a marcat golul calificarii in minutul 85, iar APOEL a marcat trei goluri dupa minutul 90 pentru a elimina-o pe Rosenborg! .

Programul meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Nu mai putin de zece meciuri se vor disputa, miercuri seara, in mansa secunda din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Rezultate din turul 3 al Ligii Campionilor

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, marti seara, in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Una dintre partide a avut nevoie de prelungiri pentru a afla echipa calificata in playoff.

Reghecampf: Stanciu ramane la Steaua

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a aratat incredere si siguranta dupa calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor.

Becali a pus, iarasi, mana pe milioanele UEFA: Steaua, calificare entuziasmanta. Ce suma uriasa si-a asigurat

Fara Steaua, fotbalul romanesc la nivel de cluburi ar fi de rasul Europei. Rezultatele de miercuri au confirmat, din nou, aceasta situatie trista.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )