Libnet.ro
UNICEF

14:00

Astra Giurgiu, eliminare rusinoasa din preliminariile Ligii Campionilor

Antena3 Antena3,
Astra Giurgiu, eliminare rusinoasa din preliminariile Ligii Campionilor

Astra Giurgiu a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a fost invinsa de FC Copenhaga cu scorul de 3-0 3-0), miercuri, pe stadionul 'Telia Parken' din. continuă pe Antena3

Preliminariile Ligii Campionilor: Romanii care au jucat marti pentru calificarea in play-off merg mai departe

Cei patru jucatori care au luptat marti in meciurile din mansa retur a preliminariilor Ligi Campionilor merg mai departe, in play-off, potrivit gsp. ro. Cei patru, Alexandru Matel, Claudiu Keseru,.

Meciuri nebune in preliminariile Ligii Campionilor

Marti seara, in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Ludogoret a eliminat Steaua Rosie in prelungiri, Plzen a marcat golul calificarii in minutul 85, iar APOEL a marcat trei goluri dupa minutul 90 pentru a elimina-o pe Rosenborg! .

MINUT cu MINUT Liga Campionilor: Steaua-Sparta Praga 2-0 si FC Copenhaga-Astra Giurgiu 3-0

Ati urmarit live text in aceasta pagina marti seara de la 20:45 meciurile echipelor noastre in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor:Steaua-Sparta Praga si FC Copenhaga-Astra Giurgiu.

Liga I: Pandurii Targu Jiu - Astra Giurgiu 0-0

Pandurii Targu Jiu a terminat la egalitate cu campioana Astra Giurgiu, scor 0-0, duminica, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal. Acesta a fost primul punct cucerit de Astra, dupa 1-4 cu Dinamo in prima runda.

Programul meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Nu mai putin de zece meciuri se vor disputa, miercuri seara, in mansa secunda din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Rezultate din turul 3 al Ligii Campionilor

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, marti seara, in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Una dintre partide a avut nevoie de prelungiri pentru a afla echipa calificata in playoff.

Steaua a invins Sparta Praga, scor 2-0, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor: Ambele goluri au fost marcate de Nicusor Stanciu

Steaua a invins miercuri, cu 2-0, echipa Sparta Praga in meciul disputat pe Arena Nationala, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, informeaza Mediafax. Scorul a fost deschis in.

Steaua, calificare eroica in play-off-ul Ligii Campionilor. Stanciu, omul serii

Steaua merge mai departe in Liga Campionilor. Formatia ros-albastra a trecut de Sparta Praga si s-a calificat in play-off-ul Ligii. Steaua Bucuresti conducea formatia ceha Sparta Praga cu scorul de.

Rezultate meciurilor din turul 3 preliminar. Chipciu, integralist la eliminata Anderlecht. Sahtior eliminata la 11 metri

Nu mai putin de zece meciuri se vor disputa, miercuri seara, in mansa secunda din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )