Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua, prima echipa din Romania care va testa sprayul special de la Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Steaua, prima echipa din Romania care va testa sprayul special de la Cupa Mondiala

UEFA va introduce sprayul invizibil testat la Cupa Mondiala 2014 si in meciurile de Liga Campionilor. In Romania, acesta va aparea pentru prima oara la partida Stelei cu Ludogoret, din playoff-ul Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

Prima aplicatie din Romania care permite plata cu Bitcoin

Lokko, prima aplicatie mobila de curierat din Sud-Estul Europei bazata pe crowdsourcing, devine si prima aplicatie din Romania care permite plata cu Bitcoin. Lokko integreaza unul dintre cele mai diverse sisteme de plata pentru o aplicatie romaneasca serviciile de curierat in aceeasi zi oferite prin Lokko pot fi platite prin SMS, card, cash, Bitcoin si MobilPay Wallet. Plata serviciilor de curierat cu Bitcoin, cea mai cunoscuta moneda digitala descentralizata, este o premiera in ceea ce priveste modalitatile de plata [].

Doua ministere din Romania, VICTIME ale operatiunii de spionaj cibernetic Epic Turla. SRI confirma ATACUL: Sunt vizate entitati statale

Operatiunea de spionaj cibernetic Epic Turla a avut ca victime printre altele doua ministere si alte doua institutii guvernamentale din Romania, care se plaseaza pe primul loc in lume in ceea ce priveste.

ING Asigurari de Viata anunta ca a platit clientilor 61,65 milioane lei pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate, in prima jumatate din 2014

ING Asigurari de Viata a anuntat miercuri ca in prima jumatate din acest an a platit clientilor 61,65 milioane lei pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate, in crestere cu 7,03% fata de aceeasi perioada din 2013. Pentru aceeasi perioada de referinta, ING a raportat o crestere cu 8% a veniturilor din primele brute subcrise din activitatea de asigurari de viata, pana la 296 milioane lei si a estimat realizarea unui profit brut de 14,89 milioane lei, cu 164,4% mai mare decat in 2013.

Comunitatea ateilor din Romania lanseaza campania de constientizare Sunt Ateu AteiSuntem, pe fundalul unei campanii electorale in care ortodoxia pare sa fi devenit tema

Comunitatea ateilor din Romania lanseaza o campanie de constientizare numita Sunt Ateu AteiSuntem, ce urmareste asumare publica a unei identitati si o provocare intr-o tara in care sute de mii de cetateni se inroleaza in pelerinaje periodice, in care unele culte au devenit adevarate corporatii cu privilegii de stat in stat. Acestia sustin ca suprapunerea pe campania electorala nu a fost planificata insa va fi benefica cu atat mai mult cu cat libertatea de constiinta si de religie) pare sa fie tot mai mult in pericol, candidatii fiind atacati pe criterii de religie si etnie.

(P) EVOLIO X6, unul dintre cele mai bune smartpone-uri din Romania

Evolio X6 este super-smartphone-ul lansat de brand-ul romanesc cu acelasi nume in primavara, primul telefon cu procesor Octa Core de pe piata din Romania. Evolio X6 este un smartphone de top, cu o memorie de 2 GB.

Rusia limiteaza importul de carne de vita din Romania si de animale vii din Italia, Bulgaria si Grecia

ACTUALIZARE 18:30 Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse, anunta Kremlinul, citat de AFP.

Rusia suspenda, de azi, importurile de carne de vita din Romania

Autoritatea federala sanitar veterinara din Rusia Rosselhoznadzor) a suspendat, incepand de miercuri, importurile de carne de vaca si bovine din Romania. Decizia este una temporara, a anuntat institutia,.

Smart Bill Cloud, cea mai buna aplicatie din Romania la Business Wall of Fame

Smart Bill Cloud, aplicatia de facturare dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicatie din Romania din cadrul concursului international ,,Business Wall of Fame. Aplicatia, care va fi integrata in portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovata, incepand cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom, in valoare de pana la 30. 000 de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, Smart Bill a avut atat de multi suporteri, cat celelalte aplicatii insumate. Smart Bill a avut de peste [].

UPDATE Rusia limiteaza importul de carne de vita din Romania si de animale vii din Italia, Bulgaria si Grecia

Rusia a decis miercuri sa limiteze importurile de carne de vita din Romania, dupa ce a descoperit cazuri de imbolnavire cu boala vacii nebune. Acesta este cel mai recent episod din seria razboiului comercial relansat de Moscova declansat in urma sanctiunilor impuse pentru implicarea Rusiei in criza din Ucraina, scrie AFP. UPDATE Autoritatea sanitara din Rusia a anuntat ca restrange importurile de animale vii din mai multe regiuni din Italia, Bulgaria si Grecia din cauza unor cazuri de febra catarala, o boala virala care se intalneste mai ales la oi si vaci.

SRI: Mai multe entitati statale din Romania, vizate de un atac cibernetic al unor grupari extremist-teroriste

Mai multe entitati statale din Romania sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, a declarat purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, pentru Mediafax. Oficialul SRI a precizat ca atacul are ca sursa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )