Libnet.ro
UNICEF

14:00

Stefan Banica are mari probleme in turneu din cauza nesigurantei salilor in care canta

ADPM ADPM,
Stefan Banica are mari probleme in turneu din cauza nesigurantei salilor in care canta

Stefan Banica are mari probleme in turneul pe care il deruleaza in tara. Dupa tragedia din clubul Colectiv, s-a descoperit ca o mare parte din salile de spectacole din tara nu corespund normelor de siguranta. Iata ce s-a intamplat in cazul artistului. continuă pe ADPM

Cele mai mari patru banci din Grecia raman in proprietate privata dupa majorarile de capital

Cele mai mari patru banci din Grecia vor ramane in proprietate privata dupa majorarile de capital incheiate saptamana trecuta, chiar daca Fondul Elen de Stabilitate Financiara HFSF) va cumpara la randul sau actiuni la institutiile de credit pentru a.

Cupa DAVIS. Fostul tenisman Tim Henman si-a anulat calatoria in BELGIA, din cauza pericolului TERORIST

Fostul tenisman Tim Henman si-a anulat calatoria in Belgia, din cauza pericolului de atentate din aceasta tara.

Epava planorului prabusit nu a putut fi ridicata din cauza vremii nefavorabile

ACTUALIZARE 18:20 Epava planorului gasit sambata in zona Muchia Cheii din Masivul Postavarul, nu a putut fi ridicata cu ajutorul unui elicopter, din cauza conditiilor atmosferice nefavorabile, potrivit Agerpres.

Fotbal: Derby-ul campionatului Greciei, anulat din cauza violentei

Derby-ul campionatului de Greciei, Panathinaikos - Olympiakos, programat sambata, a fost anulat din cauza scenelor violente care au avut loc pe stadion si in imprejurimi, suporterii aruncand cu torte, informeaza Reuters prelu .

Caru' cu Vedete: Stefan Banica junior si-a incheiat cu stangul turneul national; Serban Copot - Este o experienta inedita ca propriul copil sa fie martor la casatoria parintilor; Ce s-a intamplat cu fiica lui Albano si a Rominei Power, disparuta in urma

Irina Shayk si Bradley Cooper - O rusoaica in Liga Campionilor Despre ea se spune ca a dat lovitura renuntand la un fotbalist metro sexual din Europa pentru un actor din. Diva in Qatar - Arabii i-au indeplinit toate conditiile Innei, doar ca sa le cante Inna ramane, fara indoiala, una dintre putinele noastre artiste cu mare cautare peste hotare.

Firmele mici de transport rutier din ar putea intra in faliment, din cauza tarifelor mari la RCA

Firmele mici de transport rutier din Romania ar putea intra in faliment, iar cele medii si mari isi vor muta activitatea in alte tari, din cauza tarifelor mari percepute de companiile de asigurari pentru RCA, considera reprezentantii Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )