Libnet.ro
UNICEF

17:45

Epava planorului prabusit nu a putut fi ridicata din cauza vremii nefavorabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Epava planorului prabusit nu a putut fi ridicata din cauza vremii nefavorabile

ACTUALIZARE 18:20 Epava planorului gasit sambata in zona Muchia Cheii din Masivul Postavarul, nu a putut fi ridicata cu ajutorul unui elicopter, din cauza conditiilor atmosferice nefavorabile, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Epava planorului prabusit in Postavaru va fi ridicata astazi

Ieri s-au incheiat cercetarile la fata locului, iar trupul pilotului a fost dus la Medicina Legala pentru autopsie. Astazi se va ridica si epava planorului care va fi dusa apoi la expertiza.

Epava PLANORULUI prabusit nu a putut fi recuperata din munti. Vezi motivele

Resturile planorului care s-a prabusit in urma cu aproape patru luni, in Masivul Postavarul, nu au putut fi recuperate.

VIDEO Epava planorului disparut in luna august a fost gasita in masivul Postavarul din judetul Brasov. Trupul neinsufletit al pilotului se afla in epava aparatului

Epava planorului care a disparut in luna august a fost gasita de turisti intr-o zona impadurita din masivul Postavarul din judetul Brasov, anunta Mediafax. Descoperirea a fost anuntata de un turist la numarul de urgenta 112, iar autoritatile au confirmat ca este vorba despre planorul disparut pe 6 august si cautat saptamani la rand, fara a fi gasit. In interiorul epavei a fost gasit trupul neinsufletit al pilotului Mircea Craciun.

FOTO/VIDEO Primele imagini cu epava planorului disparut in luna august si gasit in masivul Postavarul din Brasov

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a publicat sambata, pe pagina de Facebook, primele imagini cu epava planorului disparut pe 6 august si gasit sambata de un grup de turisti intr-o zona impadurita, greu accesibila, din masivul Postavarul din judetul Brasov. Autoritatile au precizat ca in interiorul epavei a fost gasit trupul neinsufletit al pilotului Mircea Craciun.

Cupa DAVIS. Fostul tenisman Tim Henman si-a anulat calatoria in BELGIA, din cauza pericolului TERORIST

Fostul tenisman Tim Henman si-a anulat calatoria in Belgia, din cauza pericolului de atentate din aceasta tara.

Stefan Banica are mari probleme in turneu din cauza nesigurantei salilor in care canta

Stefan Banica are mari probleme in turneul pe care il deruleaza in tara. Dupa tragedia din clubul Colectiv, s-a descoperit ca o mare parte din salile de spectacole din tara nu corespund normelor de siguranta. Iata ce s-a intamplat in cazul artistului.

Fotbal: Derby-ul campionatului Greciei, anulat din cauza violentei

Derby-ul campionatului de Greciei, Panathinaikos - Olympiakos, programat sambata, a fost anulat din cauza scenelor violente care au avut loc pe stadion si in imprejurimi, suporterii aruncand cu torte, informeaza Reuters prelu .

Firmele mici de transport rutier din ar putea intra in faliment, din cauza tarifelor mari la RCA

Firmele mici de transport rutier din Romania ar putea intra in faliment, iar cele medii si mari isi vor muta activitatea in alte tari, din cauza tarifelor mari percepute de companiile de asigurari pentru RCA, considera reprezentantii Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )