Libnet.ro
UNICEF

13:15

Stefan Valeriu Ivan a fost numit membru provizoriu al consiliului de supraveghere la Transelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stefan Valeriu Ivan a fost numit membru provizoriu al consiliului de supraveghere la Transelectrica

Stefan Valeriu Ivan, in varsta de 48 de ani, director de cabinet la Ministerul Economiei, a fost numit membru provizoriu al consiliului de supraveghere la compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica, in locul lui Ciprian Bolos, al carui mandat a incetat la 27 martie. continuă pe Ziarul Bursa

Ciprian Bolos a demisionat din functia de membru provizoriu in consiliul de supraveghere al Transelectrica

Compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica a anuntat, ieri, ca Ciprian Bolos a renuntat la mandatul incredintat de membru provizoriu al consiliului de supraveghere al companiei incepand cu data de 27 martie.

Ciprian Bolos a demisionat din functia de membru provizoriu in consiliul de supraveghere

Compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica a anuntat luni ca Ciprian Bolos a renuntat la mandatul incredintat de membru provizoriu al consiliului de supraveghere al companiei incepand cu data de 27 martie.

Florin Lazar Vladica a fost numit secretar de stat si sef al Departamentului pentru armamente din cadrul Ministerului Apararii

Florin Lazar Vladica a fost numit secretar de stat si sef al Departamentului pentru armamente din cadrul Ministerului Apararii, potrivit unei decizii semnate de premierul Sorin Grindeanu, publicata miercuri in Monitorul Oficial. O investigatie realizata de Romania Curata arata ca Florin Lazar Vladica este un apropiat al omului de afaceri Ovidiu Tender si al avocatului Gabriel Biris.

Corina Popescu a fost numita membru al directoratului Transelectrica, in locul lui Toni Teau

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a decis, miercuri, numirea Corinei Popescu in functia de membru al Directoratului companiei.

Corina Popescu a fost numita membru al directoratului Transelectrica, in locul lui Toni Teau

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a decis, miercuri, numirea Corinei Popescu in functia de membru al Directoratului companiei, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )