Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Popescu a fost numita membru al directoratului Transelectrica, in locul lui Toni Teau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Corina Popescu a fost numita membru al directoratului Transelectrica, in locul lui Toni Teau

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a decis, miercuri, numirea Corinei Popescu in functia de membru al Directoratului companiei, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Corina Popescu, fost secretar de stat in timpul guvernarii Ciolos, a fost numita membru al directoratului Transelectrica, in locul lui Toni Teau

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a decis, miercuri, numirea Corinei Popescu in functia de membru al Directoratului companiei. Mandatul se acorda pentru perioada ramasa din durata de valabilitate a mandatului lui Toni Teau, respectiv pana la data de 16 septembrie 2017. Reamintim ca Toni Teau si-a anuntat, recent, demisia incepand cu 26 aprilie. Corina Popescu detine si functia de administrator al Electrica, iar pentru a evita conflictul de interese va trebui sa renunte la aceasta.

Corina Popescu a fost numita membru al directoratului Transelectrica, in locul lui Toni Teau

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a decis, miercuri, numirea Corinei Popescu in functia de membru al Directoratului companiei.

Stefan Valeriu Ivan a fost numit membru provizoriu al consiliului de supraveghere la Transelectrica

Stefan Valeriu Ivan, in varsta de 48 de ani, director de cabinet la Ministerul Economiei, a fost numit membru provizoriu al consiliului de supraveghere la compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica, in locul lui Ciprian Bolos, al carui mandat a incetat la 27 martie.

Natalia Gelshtein-Kiss a fost numita director general al Danone Romania

Incepand cu luna aprilie 2017, Natalia Gelshtein-Kiss este numita Director General Danone pentru Romania, Bulgaria si Tarile Adriatice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )