Libnet.ro
UNICEF

05:16

Stefania de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut! Cum arata acum concurenta din primul sezon

Playtech Playtech,
Stefania de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut! Cum arata acum concurenta din primul sezon

Stefania este mai multumita ca oricand de felul in care arata, dupa operatia estetica pe care si-a facut-o. Cum arata acum concurenta din primul sezon de la Puterea Dragostei. Cum arata acum Stefania de la Puterea Dragostei in urma cu sapte luni, Stefania, cea care a format un cuplu cu Adelin, la emisiunea Puterea Dragostei, . continuă pe Playtech

Dezvaluiri zguduitoare despre Mona de la Puterea Dragostei. S-a aflat acum

Detalii socante din trecutul unei concurente de la show-ul Puterea Dragostei au fost facute publice chiar de catre tatal unui concurent. Astfel, potrivit dezvaluirilor, Mona de la Puterea Dragostei ar fi fost la inchisoare. Dezvaluiri zguduitoare despre Mona de la Puterea Dragostei Tatal lui Nicos a inceput razboiul impotriva concurentei de la Puterea Dragostei, iar .

Bianca Comanici are probleme de sanatate. De ce a ajuns la spital concurenta de la Puterea Dragostei

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei, Bianca Comanici, are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns, de urgenta, la dentist. Problemele de sanatate ale brunetei sunt destul de grave, iar aceasta isi doreste sa scape cat mai repede de ele. Bianca Comanici, probleme de sanatate. De ce a ajuns la spital fosta concurenta de la Puterea .

Jador, hartuit de o fosta concurenta de la Puterea Dragostei. Ce apare in casa femeii este socant

Jador este hartuit de una din fostele colege de platou de la Putera Dragostei. Ce detaliu s-a putut observa in casa femeii care nu-l mai poate scoate din inima? Fanii cantaretului sunt ingrijorati. Puterea Dragostei: Jador, hartuit de o fosta colega de platou Vechea obsesie a Marianei Susarenco a revenit! Fosta concurenta de la Puterea .

Ce barbati prefera Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei. Concurenta Kanal D i-a pus pe toti pe jar

Ana Maria Lintaru este una dintre concurentele din primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei care sunt, cu adevarat, greu de uitat. Ce barbati prefera Ana Maria Lintaru Cu toate ca frumusetea ei este greu de trecut cu vederea, norocul fetei in dragoste nu este unul de invidiat. Dupa cum spune ea, iubirea ei pare sa .

Anca Turcasiu, de nerecunoscut dupa divort. Cum arata acum artista

In urma cu o luna, Anca Turcasiu si-a uimit fanii cu anuntul divortului de Cristian Georgescu. Cei doi s-au despartit dupa 22 de ani de casnicie. De curand, poate pentru a uita de suferinta separarii, indragita artista si-a schimbat infatisarea. Iata cum arata acum! Anca Turcasiu, schimbari dupa divort in luna iulie, Anca Turcasiu anunta .

Puterea Dragostei: Flirturi fierbinti intre Bianca si Akebono! Cristi o dorea pe bruneta, dar altcineva a cucerit-o

Se zareste un nou cuplu la Puterea Dragostei? Privirile si flirturile intense dintre Bianca si Akebono au surprins pe toata lumea. Ce se intampla intre ei si cum a reusit barbatul sa i-o fure din priviri noului concurent care tanjea dupa inima ei. Puterea Dragostei: Bianca si Akebono, pasi seriosi spre o relatie Bianca se .

Larisa de la Puterea Dragostei a ajuns la manastire. Ce a facut dupa este de necrezut

Surpriza pentru fanii emisiunii primului sezon Puterea Dragostei! Larisa a ajuns la manastire. Ce a facut fosta iubita a lui Adrian Alexandrov acolo? Puterea Dragostei: Larisa a ajuns la manastire Larisa Judele a ramas in atentia fanilor care au privit atenti primul sezon al emisiunii Puterea Dragotei. Aparitia sa a fost una cu atat mai .

Puterea Dragostei, LIVE, la Kanal D, azi, 17 august. Lacrimi si reprosuri in casa

Sezonul trei al show-ului matrimonial Puterea Dragostei de la Kanal D a debutat. Filmarile se desfasoara in Turcia, iar de data aceasta nu mai prezinta Andreea Mantea, cum eram obisnuiti, ci de Cristina Mihaela Dorobantu. Lacrimi si reprosuri in casa Puterea Dragostei de la Kanal D editia de 17 august 2020 Informatia conform careia, .

Bianca de la Puterea Dragostei, clipe dificile. Ce probleme grave de sanatate are tatal sau

In urma cu doua saptamani Bianca de la Puterea Dragostei a fost acasa la Tecuci. Frumoasa castigatoare a emisiuni urma sa-si revada familia, si sa fie extrem de emotionata, mai ales ca aceasta nu a putut reveni in tara o perioada lunga de timp din cauza pandemiei. Ce probleme grave de sanatate are tatal Biancai .

Sotia lui Lucian Viziru, look total schimbat. Cum arata acum: este aproape de nerecunoscut

Dupa o poveste de dragoste, demna de filmele hollywoodiene, Lucian Viziru s-a casatorit in 2010 cu marea lui dragoste, Ema. Cei doi in 2014 au decis sa paraseasca Romania si sa se stabileasca in Germania, unde locuiesc si astazi. Ema Viziru, look total schimbat Imediat dupa nunta de vis, Ema i-a daruit un baietel, Adrian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )