Libnet.ro
UNICEF

16:45

Stenograme Camelia Voiculescu - Mihai Gadea, proba-cheie a procurorilor

Antena3 Antena3,
Stenograme Camelia Voiculescu - Mihai Gadea, proba-cheie a procurorilor

Stenograme Camelia Voiculescu - Mihai Gadea au fost prezentate, marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Aceasta discutie ar fi proba-cheie a procurorilor. Discutia telefonica a avut loc pe 1 iunie, la. continuă pe Antena3

Stenograme Camelia Voiculescu - Mihai Gadea

Stenograme Camelia Voiculescu - Mihai Gadea au fost prezentate, marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Aceasta discutie ar proba-cheie a procurorilor. Directorul Antenei 3, Mihai Gadea, a spus ca.

De ce cred procurorii ca Dan si Camelia Voiculescu erau la curent cu actiunile infractionale ale lui Sorin Alexandrescu in dosarul de santaj RCSRDS - stenograme

Procurorii afirma ca Dan Voiculescu si fiica sa Camelia erau la curent cu stadiul actiunilor infractionale derulate de seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, in dosarul de santaj la adresa RCSRDS. In acest scop, procurorii anexeaza in referat o serie de interceptari ale convorbirilor dintre Dan si Camelia Voiculescu, pe de o parte, si Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu, pe de alta parte.

Mihai Gadea: Antena 3 nu are niciun fel de legatura cu dosarul de santaj RCSRDS

Mihai Gadea, directorul postului de televiziune Antena 3, a declarat marti ca Antena 3 nu are niciun fel de legatura cu dosarul de santaj RCSRDS in care au fost trimisi in judecata directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu dar si persoanele juridice Antena 3, Antena Group si Intact Publishing, informeaza antena3. ro.

Drept la replica. Mihai Gadea sustine ca nu a jignit protestatarii

Oricine a vizionat cu bunacredinta emisiunea Sinteza Zilei din data de 23 septembrie, ar fi constatat ca referirile la urina si ketamina erau citate din frazele unui anumit participant la protestele din Piata Universitatii si care bineinteles il vizau doar pe el si pe cei care ii impartasesc convingerile si gusturile, se arata in comunicatul trimis de jurnalistul Mihai Gadea Antena 3) ca replica la articolul HotNews. ro Mihai Gadea, jigniri si amenintari catre protestatarii din Piata Universitatii: Ketamina voastra, urina prietenei, a prietenului, va impiedica sa intelegeti. Sunteti sclavii lui Basescu. / Plus: Nu-i iritati pe oamenii care iubesc postul acesta de televiziune, nu stii de unde te lovest.

Mihai Gadea: Antena 3 nu are niciun fel de legatura cu dosarul in care Antena Group a fost trimisa in judecata

Antena 3 nu are niciun fel de legatura cu dosarul in care RCSRDS - Antena Group a fost trimis in judecata, a declarat, marti, directorul Antenei 3, Mihai Gadea. in opinia mea este stupefiant ccea ce s-a.

Mihai Gadea: Antena 3 nu are nicio legatura cu dosarul in care Antena Group a fost trimisa in judecata

Antena 3 nu are niciun fel de legatura cu dosarul in care RCSRDS - Antena Group a fost trimis in judecata, a declarat, marti, directorul Antenei 3, Mihai Gadea. Trimiterea in judecata a unei institutii de.

VIDEO Mihai Gadea, jigniri si amenintari catre protestatarii din Piata Universitatii: Ketamina voastra, urina prietenei, a prietenului, va impiedica sa intelegeti. Sunteti sclavii lui Basescu./ Plus: Nu-i iritati pe oamenii care iubesc postul acesta de t

Mihai Gadea le-a adresat, intr-una dintre emisiunile sale din aceasta saptamana, un mesaj protestatarilor impotriva proiectului Rosia Montana din Piata Universitatii. El i-a numit pe manifestanti sclavii lui Basescu, adaugand ca multi dintre voi nu stiti din cauza ketaminei, va impiedica in a intelege lucrurile. Ketamina voastra, urina prietenei, a prietenului, va impiedica. Dar sefii vostri - pentru ca voi sunteti niste sclavi, sunteti sclavii lui Basescu - sefii vostri stiu cat de multi oameni se uita aici pentru ca din acest motiv v-au pus sa injurati Antena 3. Gadea a continuat cu amenintari la adresa protetatarilor: Oamenii aia s-ar putea sa fie deranjati de mesajele voastre instigatoare si de ura asta teribila. Si noi nu putem sa fim responsabili daca voi continuati cu lucrurile astea.

Cum erau puse vedetele Intact sa-si apere patronul. Camelia Voiculescu: Mesajul sa fie ca un strigat. incepem cu Neata, Acces si Capatos

Noi stenograme in care se arata ca realizatorii de emisiuni din cadrul Antena Group au fost angrenati in activitatea de inducere in eroare a opiniei publice au fost facute publice de Evenimentul Zilei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )