Libnet.ro
UNICEF

17:15

Donald Trump se va intalni cu echipa sa de securitate nationala pentru a discuta despre situatia din Afganistan

Adevărul Adevărul,
Donald Trump se va intalni cu echipa sa de securitate nationala pentru a discuta despre situatia din Afganistan

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, se va intalni vineri cu echipa sa de securitate nationala la Camp David, in contextul in care administratia de la Washington urmeaza sa ia o decizie cu privire la nivelul trupelor americane in Afganistan. continuă pe Adevărul

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump. Argentina i-a transmis marti vicepresedintelui american, Mike Pence, aflat in vizita in aceasta tara, ca respinge amenintarea militara formulata de Donald Trump pentru a rezolva criza din Venezuela, optiune care a provocat un val de indignare in America Latina, relateaza AFP.

Donald Trump insista furios ca ambele parti sunt de vina pentru violentele din Charlottesville, Virginia

Presedintele Donald Trump a insistat, in cadrul unei conferinte de presa tensionata, ca atat gruparile de extrema dreapta cat si cele de stanga se fac vinovate pentru violentele ce au urmat marsului organizat de grupari extremist-rasiale, militante pentru suprematiei albe in localitatea Charlottesville, Virginia.

Donald Trump va revoca standardele de constructie, in domeniul riscului de inundatii, impuse de catre Barrack Obama

Presedintele Donald Trump va revoca un ordin executiv din timpul fostului presedinte, Barrack Obama, care solicita standarde stricte pentru cladirile din cadrul projectelor finantate de guvern, pentru a reduce expunerea la inundatii datorate de cresterea nivelului marii, potrivit Reuters.

Directorul Merck a demisionat din functia de consilier al lui Donald Trump, dupa protestele de la Charlottesville

Kenneth Frazier, directorul general al gigantului farmaceutic american Merck, a anuntat luni ca demisioneaza din functia de consilier economic al lui Donald Trump, pentru a protesta fata de declaratiile acestuia dupa violentele de la Charlottesville, relateaza AFP.

VIDEO. Donald Trump si-a lansat deja primul spot electoral pentru alegerile prezidentiale din 2020

Presedintele Donald Trump si-a lansat deja primul clip electoral pentru alegerile din 2020 in plin scandal generat de modul in care a condamnat violentele izbucnite, sambata, intre militantii extremei-drepte si contraprotestatarii din oraselul Charlottesville din statul Virginia.

Presedintele Donald Trump condamna atacul terorist din Barcelona

Presedintele Donald Trump, a declarat joi ca Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa ajute autoritatile spaniole, in urma atacului terorist din Barcelona, potrivit Reuters.

FOTO. Donald Trump, de partea adeptilor suprematiei albilor, in controversa inlaturarii statuilor: Cine sunt urmatorii, Washington, Jefferson? Ce stupid!

Presedintele american Donald Trump s-a declarat intristat sa vada ca istoria Statelor Unite este distrusa de inlaturarea frumoaselor statui si monumente americane, facand referinta la un refren folosit de grupurile suporterilor suprematiei albilor, care se opun unei astfel de initiative.

Petre M. Iancu, despre criticile constante aduse presedintelui Donald Trump: Uciderea lui in efigie serveste defularii altor suparari. Caci oare ce nu scandalizeaza in lumea contemporana? |OPINIE DW

Jurnalistul Petre M. Iancu observa, intr-un comentariu publicat pe site-ul Deutsche Welle, ca presedintele american Donald Trump isi atrage critici si cand nu ii condamna suficient de repede pe extremisti si ca, atunci cand o face, nu este destul de categoric.

Steve Bannon, consilierul strategic al lui Donald Trump: Statele Unite sunt in razboi economic cu China. / Confruntarea cu Coreea de Nord, o diversiune

Statele Unite sunt in razboi economic cu China, a afirmat, intr-un interviu publicat miercuri, Steve Bannon, controversatul consilier strategic al lui Donald Trump. De asemenea, confruntarea cu Coreea de Nord, in ceea ce priveste programul nuclear al Phenianului, nu este decat o diversiune, a mai afirmat Bannnon, citat de AFP.

Donald Trump saluta decizia inteleapta a lui Kim Jong-un privind insula Guam

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a salutat miercuri decizia inteleapta si bine gandita a liderului nord-coreean Kim Jong-un, care a anuntat ca-si amana planul de a lansa un atac asupra insulei americane Guam din vestul Pacificului, un avanpost militar al americanilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )