Libnet.ro
UNICEF

09:30

O grenada a fost gasita in mare, in zona Cazinoului din Constanta, de un scafandru militar aflat in timpul liber

Adevărul Adevărul,
O grenada a fost gasita in mare, in zona Cazinoului din Constanta, de un scafandru militar aflat in timpul liber

O grenada defensiva a fost gasita in mare, duminica seara, in zona Cazinoului din Constanta, de catre un scafandru militar aflat in timpul liber, el anuntand reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea care s-au deplasat in zona si au ridicat proiectilul pentru a-l distruge in conditii de siguranta. continuă pe Adevărul

Un scafandru militar aflat in timpul liber a facut o descoperire socanta in zona Cazinoului din Constanta

O grenada defensiva a fost gasita in mare, duminica seara, in zona Cazinoului din Constanta, de catre un scafandru militar aflat in timpul liber, el anuntand reprezentantii.

O batrana a fost gasita moarta in locuinta sa. Anuntul facut de Politia Capitalei

Descoperire socanta intr-o locuinta din sectorul 5 al Capitalei. O batrana a fost gasita moarta in casa, cu leziuni pe corp, a anuntat, joi, Politia Capitalei. Cazul este anchetatde Se.

Cel mai mare spectacol aeronautic din Romania - Bucharest International Air Show, sambata la Baneasa. Vezi programul

Bucharest International Air Show, cel mai mare spectacol aeronautic din Romania, va avea loc sambata la Romaero, pe aeroportul Baneasa. Spectacolul va cuprinde circa 100 de aeronave civile si militare, in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 250 de piloti si parasutisti. Printre aeronavele care vor oferi reprezentatii se numara F16-uri romanesti, poloneze si turcesi, F15 americane, Gripen-uri unguresti, dar si un MiG 29 din Polonia, dar si avioanele speciale ale formatiei Flying Bulls. Intrarea este gratuita. Vezi in articol programul evenimentului.

Bucurie mare in familia lui Steve! Testoasa rebela, pierduta in urma cu trei ani, a fost GASITA

Dupa trei ani de drumetii prin intreg statul Massachusetts, testoasa rebela Steve, se va intalni din nou cu vechea sa familie. Daniela Tsvetanova a precizat ca Steve, testoasa ruseasca, a.

Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculara, va prelua centrul Cardioscan din Constanta

Spitalul Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculara si cardiologie interventionala din tara, parte a grupului Policlinico di Monza din Italia, isi va extinde serviciile de cardiologie, chirurgie cardiovasculara si cardiologie.

Spitalul Monza va prelua Centrul Cardioscan din Constanta

Spitalul Monza, spitalul de chirurgie cardiovasculara si cardiologie interventionala din tara, parte a grupului Policlinico di Monza din Italia, isi va extinde serviciile de cardiologie, chirurgie cardiovasculara si cardiologie interventionala la Constanta, prin preluarea centrului Cardioscan din incinta Spitalului Judetean, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Business report:Eurostat: Romania a avut al doilea cel mai mare deficit bugetar din Uniunea Europeana in T1 / 2017; Romanii cumpara de doua ori mai multe BMW-uri vechi decat Dacii noi; Cum se va plati, dupa 1 august, CAS si CASS pentru contracte part-tim

Cu stangul in dreptul: constructorii nu pot incepe lucrarile pe 36 de kilometri din Autostrada Transilvania, desi au primit ordin din 2016. Trei dintre constructorii Autostrazii Transilvania inca nu au demarat. Esecul scolii romanesti, in cifre. Dupa mai multi ani in care promovabilitatea la examenul de BAC a fost de circa 50%, guvernantii incep sa trimita, din nou, examenul maturitatii in derizoriu: toata lumea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )