Libnet.ro
UNICEF

12:15

Stilista Adina Buzatu a fost pusa sub control judiciar pe cautiune, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu prejudiciu de aproximativ 38 de milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Stilista Adina Buzatu a fost pusa sub control judiciar pe cautiune, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu prejudiciu de aproximativ 38 de milioane de lei

Stilista Adina Buzatu a fost pusa sub control judiciar pe cautiune, dupa mai multe ore de audieri la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, ca urmare a unor perchezitii care au loc, joi, in Bucuresti si alte patru judete, potrivit unor surse apropiate anchetei. continuă pe România Liberă

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA. Tiseanu ar fi folosit o masina de 30.000 de euro, pe care o cumparase pentru Politia Locala

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie, pentru 60 de zile, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

Surse: Stilista Adina Buzatu, pusa sub control judiciar

Stilista Adina Buzatu a parasit sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti dupa mai multe ore de audieri, ea fiind plasata sub control judiciar pe cautiune, au declarat surse apropiate.

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar, intr-un dosar de abuz in serviciu si trafic de influenta

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost audiat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

George Scripcaru, primarul Brasovului, a fost plasat sub control judiciar pe o durata de 60 de zile pentru savarsirea de abuz in serviciu. Scipcaru a abuzat de puterea sa din anii 2007- 2015, punacirc.

Viceprimarul comunei Jilava, pus sub control judiciar pentru abuz in serviciu si luare de mita

Viceprimarul comunei Jilava, Ilie Ionescu, a fost pus sub control judiciar, incepand de astazi, de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si luare de mita, ambele in forma continuata, informeaza un comunicat al DNA.

Elena Udrea da declaratii la DNA Ploiesti, in calitate de martor, in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influenta: Teoretic, oricine incasa sume nedeclarate in campanie putea sa le duca si acasa

Elena Udrea a sosit, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, pentru audieri.

Elena Udrea, audiata la DNA Ploiesti: Aceasta a dat declaratii ca martor in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea a declarat presei la iesirea de la DNA Ploiesti ca principala problema este cea legata de modul in care se finanteaza partidele si trebuie reglementate aceste lucruri in.

Stilista Adina Buzatu, adusa cu mandat la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti

Stilista Adina Buzatu, un avocat si scriitorul Eugen Burada se afla printre suspectii din dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care politistii de investigare a criminalitatii economice si pr.

Stilista Adina Buzatu, un avocat si un scriitor, suspecti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani - surse

Stilista Adina Buzatu, un avocat si scriitorul Eugen Burada se afla printre suspectii din dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care politistii de investigare a criminalitatii economice si pr.

Primarul din Campina, pus sub control judiciar: Horia Tiseanu ar fi cercetat intr-un dosar de abuz in serviciu (VIDEO)

00: Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus, marti, sub control judiciar dupa ce a fost audiat timp de aproape doua ore de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2749 seconds )