Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

B1 B1,
Primarul Brasovului, George Scripcaru, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

George Scripcaru, primarul Brasovului, a fost plasat sub control judiciar pe o durata de 60 de zile pentru savarsirea de abuz in serviciu. Scipcaru a abuzat de puterea sa din anii 2007- 2015, punacirc. continuă pe B1

Primarul Brasovului, George Scripcaru, pus sub control judiciar pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA au dispus, miercuri, punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, cercetat.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, are un nou dosar la DNA

DNA Brasov a dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile, incepand cu data de 27. 2016, fata de primarul George Scripcaru, cu privire la savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine, in forma continuatasiparticipatie improprie la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul folos necuvenit.

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA. Tiseanu ar fi folosit o masina de 30.000 de euro, pe care o cumparase pentru Politia Locala

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie, pentru 60 de zile, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar, intr-un dosar de abuz in serviciu si trafic de influenta

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost audiat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

Primarul din Campina, pus sub control judiciar: Horia Tiseanu ar fi cercetat intr-un dosar de abuz in serviciu (VIDEO)

00: Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus, marti, sub control judiciar dupa ce a fost audiat timp de aproape doua ore de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Viceprimarul comunei Jilava, pus sub control judiciar pentru abuz in serviciu si luare de mita

Viceprimarul comunei Jilava, Ilie Ionescu, a fost pus sub control judiciar, incepand de astazi, de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si luare de mita, ambele in forma continuata, informeaza un comunicat al DNA.

Andrei Lazar, fiul judecatoarei din Craiova care a injunghiat un barbat, ramane sub control judiciar. Tanarul este cunoscut pentru trecutul sau violent

Andrei Lazar, fiul unei judecatoare din Craiova, a fost adus in luna februarie in fata procurorilor cu propunerea de arestare preventiva, insa acestia au dispus sa fie plasat sub control judiciar. Tanarul a fost retinut dupa ce a injunghiat in fata Casei Studentilor un barbat si a fugit.

Viceprimarul din Jilava, cercetat sub control judiciar pentru o spaga de 88.000 de lei

Procurorii DNA il cerceteaza sub control judiciar pentru 60 de zile pe Ilie Ionescu, viceprimarul comunei Jilava, sub acuzatia de abuz in serviciu si luare de mita.

Fostul sef al IPJ Bihor, patru sefi de Politie din judet si un consilier superior in APM Bihor, pusi sub control judiciar pentru coruptie

Fostul sef al Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, chestorul Liviu Popa, patru sefi de Politie din judetul Bihor si un consilier superior in cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului Bihor au fost pusi, luni, sub control judiciar pe 60 de zile, pentru fapte de coruptie, anunta Directia Nationala Anticoruptie.

Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL este suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3002 seconds )