Libnet.ro
UNICEF

18:45

Stimulare cerebrala ajuta la recuperarea fizica dupa un accident vascular cerebral

România Liberă România Liberă,
Stimulare cerebrala ajuta la recuperarea fizica dupa un accident vascular cerebral

Stimularea cerebrala poate imbunatati recuperarea fizica dupa un accident vascular cerebral, arata un studiu elaborat de cercetatorii americani si citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Stimularea cerebrala ajuta la recuperarea dupa un accident vascular

Stimularea partii creierului care controleaza miscarea poate imbunatati recuperarea dupa un accident vascular cerebral AVC), transmite BBC, citand un studiu american publicat in Proceedings of the National Academy of Science, ce ar putea explica modul in care se reface creierul dupa un AVC si ar putea ajuta la crearea unor noi tratamente.

Judecatorul Stan Mustata ar fi suferit un accident vascular cerebral in timp ce se afla in arest

Judecatorul Stan Mustata ar fi suferit un accident vascular cerebral in timp ce se afla in arest, sustin aparatorii acestuia. Mustata ar fi fost salvat de colegii de celula si de un gardian. Avocatii.

Stan Mustata a suferit un accident vascular in arest, iar avocatul acestuia cere judecarea magistratului in stare de libertate

Magistratul Stan Mustata a suferit un atac vascular recent, potrivit judecatorului acestuia care a cerut, miercuri, la iCCJ, ca Mustata sa fie cercetat in stare de libertate dat fiind ca sanatatea lui.

Avocatul lui Mustata spune ca judecatorul a suferit un accident vascular si cere sa fie eliberat

Avocatul lui Stan Mustata a spus, miercuri, la instanta suprema, ca judecatorul a suferit recent un atac vascular acut, ceea ce dovedeste ca starea de sanatate a acestuia s-a deteriorat din cauza regimului de detentie, cerand judecarea magistratului in libertate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )