Libnet.ro
UNICEF

10:15

Stirile ProTV: Un celebru lac din Romania ar putea sa dispara din nou. Primarul nu face nimic, dar spune ca munceste foarte mult

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Un celebru lac din Romania ar putea sa dispara din nou. Primarul nu face nimic, dar spune ca munceste foarte mult

Lacul Sarat, vestit pentru namolul sau in toata Europa, risca sa ajunga doar o amintire. Investitii nu se fac, hotelurile au ramas ca inainte de 89, iar zona a ajuns un soi de groapa de gunoi. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Descoperire arheologica uluitoare in Romania. Experti straini au venit sa o vada

Descoperire arheologica importanta la Boldesti Gradistea, in judetul Prahova, unde au fost gasite mai multe morminte, vechi de 5000 de ani, care au apartinut unei civilizatii mai putin cunoscute - Yamnaya.

Ucraina modernizeaza retelele pentru a importa gaz din Romania in cazul unei crize cu Rusia

Ucraina a semnat un contract cu Republica Moldova pentru modernizarea statiilor de distribuire a gazelor astfel incat sa efectueze importuri din Romania, pe fondul riscului intreruperii alimentarii de catre Rusia, anunta compania Ukrtransgaz, scrie Mediafax.

Traficul de persoane, sclavia moderna, dedesubturile si clanurile din Romania sub lupa US Department

Traficul de persoane, sclavia moderna, dedesubturile si clanurile din Romania, atent monitorizate d.

Piata imobiliara din Romania a ajuns la maturitate Comportamentul participantilor la piata a fost mai prudent in prima jumatate de an am asistat la scaderea volumului tranzactiilor cu 19,6%

In ultimele luni am asistat la acumularea de semnale de final de ciclu post-criza, cel mai lung ca durata din istoria Statelor Unite prima economie a lumii cu o pondere de 25% din PIB-ul global), atat in dimensiunea financiara, cat in sfera reala. Aceste semnale sunt vizibile si la nivelul pietei imobiliare un important element de legatura intre economia reala si economia financiara) din Romania, aspect reflectat de dinamica recenta a indicatorilor macro-sectoriali, se arata intr-o analiza publicata luni de economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu.

Descoperiti. Premiera jurnalistica: harta celor mai puternice clanuri din Romania

Andreea Sava a prezentat, sambata, la Descoperiti, in premiera la o televiziune din Romania, harta celor mai puternice clanuri din tara noastra, realizata de fostul senator Marius Marinescu. Exista cel.

Stirile ProTV: Si-a filmat moartea cu camera GoPro. Imaginile, descoperite 2 ani mai tarziu. VIDEO

Un vanator de comori care inota in raul Tennessee a gasit o camera GoPro care continea fix ultimele momente din viata unui tanar, ce se inecase in cascada cu doi ani inainte.

Stirile ProTV: Scandal international. Copii trimisi intr-o tabara din care nu s-au mai intors niciodata

Un tribunal din Belgia investigheaza cazul unui orfelinat pentru rapire si trafic de copii din Republica Democrata Congo.

Stirile ProTV: Reactia unor romani stabiliti de 30 de ani in Germania dupa o vizita in Delta Dunarii

Cum vremea nu a fost teribila, vineri, pe litoral, cei mai inspirati dintre turisti au mers o zi in Delta Dunarii sau la cramele din judetul Constanta.

Stirile ProTV: Pacaliti ani de zile de firmele de modeling pe litoral. Cat a castigat o firma in 2 ore

Pe litoral, au revenit firmele de modeling care se lauda ca fac din copiii dumneavoastra, vedete din reclame. Fac sedintele foto in spatii insalubre, dar lucreaza cu agenti convingatori si se bazeaza pe faptul ca parintii sunt creduli si nu citesc in detaliu contractul inainte de a-l semna.

Prima carte de cantece a Uniunii Europene. Cele 54 de melodii din Romania care au fost nominalizate

Din data de 16 august pana pe 16 septembrie, in Romania se vor putea vota cele sase cantece care vor reprezenta Romania in prima carte de cantece a Uniunii Europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )