Libnet.ro
UNICEF

16:30

Stirile ProTV - CTP, dupa vot: L-a imitat pe Dragnea in timp ce rosteste o fraza istorica. VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV - CTP, dupa vot: L-a imitat pe Dragnea in timp ce rosteste o fraza istorica. VIDEO

Cristian Tudor Popescu a comentat la ProTV cu prezentatorul Cristian Leonte rezultatele alegerilor europarlamentare. continuă pe Hotnews

Deputatul Mitraliera, dupa vot si condamnarea lui Dragnea: Daca e nevoie plecam si noi din tara, ramaneti voi aici cu securistii / Dati in cap, violati, pentru ca de azi asta este trendul

Condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea este a doua executie pentru PSD dupa Adrian Nastase, a declarat luni deputatul Mitraliera Catalin Radulescu, care a avut si o replica virulenta la adresa ziaristilor care ii cerea comentarii la intrarea in sediul PSD: Daca e nevoie plecam si noi din tara, ramaneti voi aici cu securistii.

Lacrimi si jale la Antena 3, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Subiectul condamnarii lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a fost unul sensibil pentru Antena 3. Jurnalistii care au vorbit, luni, despre situatia fostului lider al PSD, au avut momente in care au parut tristi. La fel s-a intamplat si duminica seara, dupa ce a fost afisat exit-poll-ul la [] .

Adrian Nastase, reactie incendiara dupa arestarea lui Liviu Dragnea

Adrian Nastase a reactionat pe blogul sau dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Sunt doua lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia sa-si dea demisia din fruntea partidului dupa rezultatul umilitor la alegerile de ieri; .

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

Dacian Ciolos, dupa CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea: Sa ne intoarcem intr-o lume normala! E timpul sa ne apucam sa reparam ce au stricat PSD si ALDE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, transmite, luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, ca Romania se indreapta spre normalitate. Sa ne intoarcem intr-o lume normala. Agenda personala a domnului Dragnea nu.

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, CEx PSD, marti, de la ora 18.00 (surse)

UPDATE:Liderii mai multor filiale PSD, ministrii si premierului Viorica Dancila, au decis luni convocarea de urgenta a unei sedinte CEX, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. CEX PSD se va reuni.

Stirile ProTV: Scandal in PSD dupa alegeri. 4 candidati ar putea fi scosi de pe lista pentru Bruxelles

Este razmerita in PSD dupa scorul dezastruos obtinut de partid la alegerile europarlamentare de pe 26 mai 2019.

Stirile ProTV: O moldoveanca a mostenit 3 milioane euro de la italianul de care a avut grija

O femeie din Republica Moldova a mostenit 3 milioane de euro dupa decesului batranului de care a avut grija mai multi ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )