Libnet.ro
UNICEF

08:45

Stirile ProTV: Povestea Cristinei, cu doi copii la 18 ani. Sotul o batea si cand avea fetita in brate

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Povestea Cristinei, cu doi copii la 18 ani. Sotul o batea si cand avea fetita in brate

Romania este tara cu cele mai multe mame minore din Uniunea Europeana - 26. 000 ar fi numarul lor, conform statisticilor. Organizatia umanitara World Vision Romania spune ca una din zece mame din tara noastra inca nu are 18 ani. continuă pe Hotnews

Erau impreuna de ani buni si aveau doi copii impreuna. Totul parea sa fie bine, cand intr-o zi femeia a inteles adevarul despre partenerul sau de viata: Am putea face amor mult mai mult ca inainte, dar, totusi, cum a putut sa-mi faca asta?

Erau impreuna de ani buni si aveau doi copii impreuna. Totul parea sa fie bine, cand intr-o zi femeia a inteles adevarul despre partenerul sau de viata. Iar acum este extrem de dezamagita. Ce ma.

Barcelona, interesata de Ludovit Reis - Mijlocasul de 18 ani al lui Groningen, pe lista scurta a catalanilor

FC Barcelona si-ar putea mari lotul in aceasta vara cu un mijlocas de 18 ani. Ludovit Reis, jucatorul olandez al echipei Groningen, este dorit de gruparea catalana care a inceput demersurile pentru a-l transfera pe pustiul din Eredivisie.

Stirile ProTV: O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis

Munira Abdulla, o femeie din Emiratele Arabe Unite care era in coma de 27 de ani, s-a trezit dupa ce i-a auzit vocea fiului in camera de spital. Ea era in stare vegetativa din 1991, dupa ce a fost lovita de un autobuz scolar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )