Libnet.ro
UNICEF

16:30

Stirile ProTV: O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis

Munira Abdulla, o femeie din Emiratele Arabe Unite care era in coma de 27 de ani, s-a trezit dupa ce i-a auzit vocea fiului in camera de spital. Ea era in stare vegetativa din 1991, dupa ce a fost lovita de un autobuz scolar. continuă pe Hotnews

Cineplexx International intra pe piata din Romania dupa achizitia Grand Cinema and More

Operatorul austriac Cineplexx International a anuntat, luni, ca a intrat pe piata din Romania dupa achizitia multiplexului Grand Cinema and More, situat in centrul comercial Baneasa Shopping City, de langa Bucuresti, parte din grupul Baneasa Developments.

Stirile ProTV: Bunica ii creste in grajd, dupa ce mama i-a parasit. De ce se teme cel mai mult

Intram in Saptamana Patimilor pentru credinciosii ortodocsi si greco-catolici, o perioada de gandire si de incercari, la finalul careia speram sa fim cu totii mai buni si mai iertatori. Oricat ne-ar fi de greu, nu uitati ca sunt altii mult mai in nevoie.

Stirile ProTV: La 16 ani, si-a sacrificat viitorul pentru a-si creste fratii mai mici. Povestea Ionelei

Un copil din zece se culca flamand. Se intampla in Romania, tara in care pentru mult prea multi saracia este o stare de fapt, iar singurul lucru care ajunge sa mai conteze este supravietuirea.

Stirile ProTv: Momentul in care un sustinator ezita sa isi puna tricoul cu PSD. Ti-e rusine?. VIDEO

PSD a adus sustinatori la Teatrul Luceafarul din Iasi, pentru a-i contracara pe protestatarii veniti sa scandeze impotriva lui Dragnea.

Stirile ProTV: Amenzi uriase pentru telefoanele care nu primesc mesaje RO ALERT. Lista modelelor

Operatorii economici si companiile de telefonie mobila risca 100 de mii de lei amenda daca mesajele trimise prin sistemului RO ALERT nu ajung la cetateni, din diverse motive.

Situatie revoltatoare in Suceava. O fetita de numai 3 ani, in coma dupa ce s-a strangulat intr-un balansoar

O fetita in varsta de doar trei ani din localitatea suceveana Voitinel a ajuns in coma la Spitalul Judetean Suceava dupa ce s-a stangulat intr-un balansoar. Totul s-a petrecut in cursul zilei de.

Sport Report: Juan Martin del Potro este pregatit sa revina din nou dupa o accidentare

Uriasul bland va fi curand printre noi din nou, cu forehandurile si serviciile lui monstruoase, daca lucrurile nu vor merge oribil de rau. in cazul lui Del Potro, cel mai rau caz este oricand posibil. Starul argentinian este pe tablou la apropiatul Madrid Masters 5-12 mai). in afara de o revenire nereusita din februarie, va fi primul turneu al indragitului maestru de 1,98 m dupa cel din octombrie, la care si-a fracturat un genunchi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )