Libnet.ro
UNICEF

07:00

Stirile ProTV: Raspunsul socant pe care l-ar fi primit de la politie o tanara violata. Sunteti sigura?

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Raspunsul socant pe care l-ar fi primit de la politie o tanara violata. Sunteti sigura?

In plin scandal la Caracal si, mai nou, cu acest episod uluitor din Galati, tot mai multe victime ale nepasarii politistilor vor sa spuna prin ce au trecut. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Ceremonie bizara in Thailanda. Regele si-a prezentat oficial concubina, de fata cu regina

Regele Thailandei 67 de ani) si-a oficializat noua relatie in cadrul unei ceremonii la care a participat si sotia sa, regina. Sineenat, in varsta de 34 de ani, pana de curand bodyguard al regelui, a primit titlul de consoarta regala.

Stirile ProTV: Prima doamna a Siriei s-a vindecat de cancer. Imagini frapante cu Asma Assad

Prima doamna a Siriei a acordat un interviu televiziunii de stat de la Damasc, prin care a dat de veste ca s-a vindecat de cancer.

Stirile ProTV: Piata imobiliara, o sursa buna de venit. Romanii cumpara si apoi inchiriaza

Piata imobliara ramane o sursa buna de profit si in 2019. De pilda, romanii care lucreaza in strainatate isi investesc banii in apartamente cumparate in tara pe care le amenajeaza si le inchiriaza.

Stirile ProTV: Cuvinte dure ale unui preot la slujba pentru Alexandra: Cresti 15 ani un copil si vine o jigodie si ti-o ia

Preotul care a oficiat, duminica, slujba pentru Alexandra si pentru toate celelalte fete care au fost date disparute in Romania a avut un mesaj foarte dur la adresa autoritatilor.

Stirile ProTV: VIDEO. Ce a descoperit o echipa CNN in Rusia, la Poarta Iadului: Poate inghiti orase intregi

Incalzirea globala este responsabila nu doar de topirea ghetii in Groenlanda sau de arsita care s-a napustit asupra Europei occidentale in aceasta vara, ci si de vastele incendii de padure care mistuie de ceva vreme Siberia.

Stirile ProTV: Comoara neasteptata descoperita intr-un oras scufundat din Egiptul Antic. FOTO

Ramasitele unui templu si numeroase artefacte, printre care bijuterii de aur, monede si piesa lipsa dintr-o ambarcatiune au fost descoperite de scafandrii in Heracleion, un oras scufundat din Egiptul Antic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )