Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stirile ProTV: Rasturnare de situatie. Adolescenta olandeza NU a fost eutanasiata. Ce au facut medicii

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Rasturnare de situatie. Adolescenta olandeza NU a fost eutanasiata. Ce au facut medicii

Noa Pothoven, o adolescenta de 17 ani care a vrut sa recurga la eutanasie din cauza traumelor din copilarie, a incetat sa mai consume alimente si apa, sub supravegherea medicilor, ceea ce i-a adus moartea. continuă pe Hotnews

Olanda: Adolescenta Noa Pothoven, agresata sexual si violata in copilarie, nu a fost eutanasiata, ci a murit dupa ce a incetat sa se hraneasca

Adolescenta Noa Pothoven, despre care presa a scris ca a fost eutanasiata pe fondul depresiei in care cazuse dupa ce a fost violata in copilarie, a murit dupa ce a incetat sa se mai hraneasca si hidrateze, a declarat miercuri o clinica din Olanda, scrie AFP.

Adolescenta despre care s-a vehiculat ca a fost EUTANASIATA a murit de foame si sete. Medicii au supravegheat-o

Noa Pothoven, adolescenta care a vrut sa fie eutanasiata pentru ca spunea ca are o viata insuportabila, a incetat sa mai bea sau sa manance, cu dorinta de a muri. Initial, se crezuse ca fata a fost euta.

Stirile ProTV: Aparitie inedita pe cerul Germaniei. Fenomenul, vazut si in cel de-al Doilea Razboi Mondial

Un avion de pasageri a fost surprins in momentul in care a lasat in urma un curcubeu spectaculos. Avionul, care zbura deasupra orasului Bamberg, din Germania, a lasat in urma sa diferite culori.

Stirile ProTV: Un barbat a scos la vanzare pe net o bucata din reactorul de la Cernobil. Cat costa

Pe platforma online ebay a fost scos la vanzare un cilindru de grafit dintr-un reactor nuclear model RBMK-1000, folosit la Cernobil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2078 seconds )