Libnet.ro
UNICEF

09:15

Strazi inundate din cauza ploii torentiale

Adevărul Adevărul,
Strazi inundate din cauza ploii torentiale

Vremea instabila din sudul si sud-estul tarii, cu ploi care vor continua pe tot parcursul zilei de azi, a provocat probleme majore in Banie. Mai multe gospodarii din cartierul Brestei si Romanesti au fost inundate. continuă pe Adevărul

Furtuna in Bucuresti: Strazi inundate, circulatie si linii RATB blocate din cauza ploii. O femeie a fost ranita de un copac doborat de vant, in zona Piata Presei Libere

Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si troleibuzele 71, 93 si 96 din Capitala sunt blocate din cauza unor copaci rupti de vant care au cazut pe carosabil, a declarat marti dimineata purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), Constantin Tobescu, citat de Mediafax. De asemenea, o femeie a fost ranita de un copac doborat de vant, marti dimineata, in zona Piata Presei Libere, aceasta fiind transportata la spital de un echipaj SMURD, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile. Mai multe strazi din Capitala au fost inundate, marti, in urma ploii torentiale si zeci de copaci rupti de vantul puternic au cazut pe carosabil si pe masini, peste 20 de autovehicule fiind avariate. Peste 20 de masini au fost avariate in noaptea de luni spre marti de copacii doborati de furtuna, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau.

VIDEO Furtuna in Bucuresti: Strazi inundate, circulatie si linii RATB blocate din cauza ploii. O femeie a fost ranita de un copac doborat de vant, in zona Piata Presei Libere

Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si mai multe linii de troleibuz din Capitala sunt blocate din cauza unor copaci rupti de vant care au cazut pe carosabil, a declarat marti dimineata purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), Constantin Tobescu, citat de Mediafax. De asemenea, o femeie a fost ranita de un copac doborat de vant, marti dimineata, in zona Piata Presei Libere, aceasta fiind transportata la spital de un echipaj SMURD, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile. Mai multe strazi din Capitala au fost inundate, marti, in urma ploii torentiale si zeci de copaci rupti de vantul puternic au cazut pe carosabil si pe masini, peste 20 de autovehicule fiind avariate. Peste 20 de masini au fost avariate in noaptea de luni spre marti de copacii doborati de furtuna, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau.

Bucuresti: Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si troleibuzele 71, 93 si 96, blocate din cauza ploii. O femeie a fost ranita de un copac doborat de vant, in zona Piata Presei Libere

Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si troleibuzele 71, 93 si 96 din Capitala sunt blocate din cauza unor copaci rupti de vant care au cazut pe carosabil, a declarat marti dimineata purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), Constantin Tobescu, citat de Mediafax. De asemenea, o femeie a fost ranita de un copac doborat de vant, marti dimineata, in zona Piata Presei Libere, aceasta fiind transportata la spital de un echipaj SMURD, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile.

Strazi inundate, copaci doborati de vant si masini avariate in Capitala.

Mai multe strazi din Capitala au fost inundate, marti, in urma ploii torentiale si zeci de copaci rupti de vantul puternic au cazut pe carosabil si pe masini. Peste 20 de autovehicule au fost avariate, transmite Mediafax. Peste 20 de masini au fost avariate in noaptea de luni spre marti de copacii doborati de furtuna, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau. Potrivit lui Andrei Codau, cel mai grav incident a avut loc pe strada Dimitrie Pompeiu, unde un .

Covasna: Circulatie intrerupta pe DN 10, dupa ce un tir a derapat din cauza zapezii.

Traficul rutier este interupt in judetul Covasna, pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, transmite Mediafax. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, traficul rutier a fost intrerupt pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, in jurul orei 12. Potrivit sursei citate, traficul ar urma sa fie reluat intr-o ora. De asemenea, pe DN 2D Ojdula, la limita .

Traficul este oprit pe DN 7 din cauza unui accident: Trei persoane au fost ranite

Traficul este oprit, luni, pe DN 7, din cauza unui accident, potrivit centrului InfoTrafic. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea.

Mai multe drumuri nationale au fost inchise din cauza zapezii

Mai multe drumuri nationale au fost inchise, marti, din cauza zapezii, informeaza centrul InfoTrafic. Cele cinci drumuri nationale au fost inchise in vederea deszapezirii. Astfel, au fost inchise DN1 Brasov -.

ALERTA in Portul Constanta. O nava cu 667 de turisti straini, in pericol, din cauza furtunii

O nava de pasageri cu 600 de cetateni americani la bord a cerut marti dimineata sprijinul Capitaniei Constanta, pentru a ajunge in siguranta in port. Capitanul navei nu a reusit insa sa acosteze, din cauza furtunii, scrie Jurnalul .

Melbourne: Peste 90.000 de locuinte au ramas fara curent electric din cauza rafalelor violente de vant

Peste 90. 000 de locuinte din Melbourne au ramas, marti, fara electricitate din cauza rafalelor violente de vant care au provocat ruperea unor cabluri de energie electrica, informeaza The Sydney Morning Herald.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, inchisa din cauza unor copaci cazuti pe calea ferata

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa, dupa ce mai multi copaci au cazut pe calea ferata din cauza vantului, informeaza Mediafax. Copacii au cazut intre statiile Darste - Timisu de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )