Libnet.ro
UNICEF

23:15

O studenta de 25 de ani din Calarasi a disparut de acasa de patru luni. Nimeni nu a mai vazut-o de atunci

Antena3 Antena3,
O studenta de 25 de ani din Calarasi a disparut de acasa de patru luni. Nimeni nu a mai vazut-o de atunci

O tanara de 25 de ani a disparut in urma cu cateva luni si de atunci nu a mai fost vazuta de niciun cunoscut. Lucica Dragnea a lucrat microbuzul spre Jegalia, o comuna din Calarasi in care locuia cu. continuă pe Antena3

Cei trei barbati acuzati ca au ucis un tnar de 25 de ani din Medias ramn n arest - decizie definitiva

Cei trei barbati acuzati ca au ucis un tanar de 25 de ani din Medias, pe care l-au injunghiat de 11 ori cu un cutit si l-au lovit cu pumnii si picioarele, vor ramane in inchisoare. Cei trei, toti recidivisti, unul eliberat in baza Legii privind recursul compensatoriu, contestasera masura arestarii.

Noi detalii in cazul adolescentei de 14 ani din Constanta, ucisa de tatal ei. Nimeni nu isi poate explica ce s-a intamplat

Fata de 14 ani, din comuna Sacele, judetul Constanta, ucisa de tatal ei, care apoi a incercat sa se sinucida folosind o substanta utilizata in agricultura, murise cu sase ore inainte sa fie gasita de so.

Crima socanta in Bihor. O mamica de 25 ani a murit dupa ce a fost injunghiata de iubitul ei

O femeie de 25 de ani din Parhida a fost injunghiata de concubinul sau. Femeia i-a spus tanarului iubit ca vrea sa puna capat relatiei, moment in care barbatul si-a iesit din minti. De teama ca va.

TRAGEDIE in lumea SPORTULUI! A MURIT la doar 25 de ani din cauza GRIPEI (FOTO)

Tragedie in lumea sportului. O tanara fotbalista a amurit la doar 25 de ani din cauza virusului gripal. Molly Webber juca de la 13 ani la clubul de fotbal Loughborough Foxes, Anglia. De asemenea, era.

O eleva de 13 ani din Brasov era in sala de clasa, cand a facut ceva naucitor. Totul a durat o secunda

O eleva in varsta de 13 ani ar fi incercat sa se sinucida, astazi, la scoala, in localitatea Bod, din judetul Brasov, aruncandu-se de la fereastra salii de clasa. Minora s-ar fi aruncat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )