Libnet.ro
UNICEF

13:30

Studentul american eliberat din Coreea de Nord, dupa ce a stat 15 luni in detentie, a murit, la scurt timp dupa ce a fost adus in Statele Unite. El era in coma

România Liberă România Liberă,
Studentul american eliberat din Coreea de Nord, dupa ce a stat 15 luni in detentie, a murit, la scurt timp dupa ce a fost adus in Statele Unite. El era in coma

Studentul american Otto Warmbier, eliberat din Coreea de Nord in 13 iunie si transportat in Statele Unite in coma a murit, luni, potrivit familiei. continuă pe România Liberă

Studentul american eliberat recent din inchisoare din Coreea de Nord a murit

Studentul american Otto Warmbier care s-a intors recent din detentia nord-coreeana in stare de coma a murit, a anuntat luni familia sa, potrivit agentiilor internationale de presa .

Studentul american eliberat dupa ce a fost tinut in detentie un an si jumatate in Corea de Nord a murit

Studentul american Otto Warmbier, care saptamana trecuta a fost eliberat dupa ce a fost tinut in detentie un an si jumatate in Corea de Nord, a murit la spital, a anuntat, luni, familia acestuia, potrivit BBC.

Studentul american repatriat in stare de coma din Coreea de Nord a decedat

Otto Warmbier, studentul din Statele Unite, care a fost tinut captiv in Coreea de Nord timp de 17 luni si repatriat in SUA in stare de coma saptamana trecuta, a decedat luni, anunta AFP care citeaza surse din familia studentului. Tatal studentului american a declarat joi ca nu exista nicio scuza pentru modul in care Phenianul l-a tratat pe fiul sau, Otto Warmbier, care a suferit leziuni neurologice, relateaza AFP.

Decizie de ultim moment a lui Sorin Grindeanu. A fost eliberat din functie, cu cateva ore inainte de votul pe motiune

Dan Dumitrescu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Decizia a fost publicata marti in Monitorul.

Decizie de ultim moment a lui Sorin Grindeanu. A fost eliberat din functie cu cateva ore inainte de votul pe motiune

Dan Dumitrescu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Decizia a fost publicata marti in Monitorul.

Sfarsit tragic! Studentul american Otto Warmbier, eliberat de Coreea de Nord, a murit

Fostul student al Universitatii din Virginia ce a fost repatriat in SUA dupa ce a fost inchis peste un an in Coreea de Nord a murit, potrivit Huffington Ppst, citat de Mediafax. Vestea tragica a.

Aliat-cheie al lui Dragnea, demis de Grindeanu. Vicepresedintele Fiscului, Florin Tunaru, a fost eliberat din functie

Premierul Sorin Grindeanu l-a demis din functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) pe Florin Tunaru, potrivit unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial. Tunaru, vicepresedinte al Fiscului din 2012, cand USL a venit la guvernare, este unul dintre oamenii extrem de loiali lui Dragnea de la varful institutiilor-cheie din stat.

DOLIU iN PNL: Un consilier s-a STINS din viata marti dupa amiaza

Liberalii hunedoreni sunt in doliu dupa ce Ion Orasanu, unul din consilierii PNL din Hunedoara, s-a stins din viata, anunta presa locala. Ion Orasanu s-a inscris in PNL in ianuarie.

Incendiu puternic in apropierea Judecatoriei Vaslui, din centrul municipiului, dupa ce doua masini au luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit, marti dupa-amiaza, in zona centrala a municipiului Vaslui, in imediata apropiere a Judecatoriei din oras, dupa ce doua masini au luat foc, deocamdata cauzele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )