Libnet.ro
UNICEF

11:30

Studentul american repatriat in stare de coma din Coreea de Nord a decedat

Hotnews Hotnews,
 Studentul american repatriat in stare de coma din Coreea de Nord a decedat

Otto Warmbier, studentul din Statele Unite, care a fost tinut captiv in Coreea de Nord timp de 17 luni si repatriat in SUA in stare de coma saptamana trecuta, a decedat luni, anunta AFP care citeaza surse din familia studentului. Tatal studentului american a declarat joi ca nu exista nicio scuza pentru modul in care Phenianul l-a tratat pe fiul sau, Otto Warmbier, care a suferit leziuni neurologice, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Atacul cibernetic impotriva Sistemului National britanic de Sanatate a fost lansat din Coreea de Nord

Hackeri din Coreea de Nord s-au aflat in spatele atacului care a paralizat luna trecut parti ale Sistemului National britanic de Sanatate NHS) si alte organizatii din intreaga lume, apreciaza oficiali birtanici din cadrul serviciilor de securitate, dezvaluie BBC News. Centrul National britanic pentru Securitate Cibenetica NSCS) a coordonat o ancheta internationala.

Studentul american eliberat recent din inchisoare din Coreea de Nord a murit

Studentul american Otto Warmbier care s-a intors recent din detentia nord-coreeana in stare de coma a murit, a anuntat luni familia sa, potrivit agentiilor internationale de presa .

OMV, unul din finantatorii Nord Stream 2, risca sa devina tinta sanctiunilor americane impotriva Rusiei / Germania si Austria, iritate de proiectul Senatului SUA

Germania a denuntat in termeni duri, vineri, includerea in proiectul noilor sanctiuni americane impotriva Moscovei a unui paragraf care ameninta controversatul gazoduct Nord Stream 2, in care o parte a finantarii este asigurata de austriecii de la OMV, care controleaza Petrom. Romania s-a pronuntat in repetate randuri impotriva acestui proiect, care practic scoate Ucraina de pe ruta exporturilor rusesti de gaze catre Europa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )