Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Un studiu arata ca tot mai multi romani mananca mezeluri ieftine (VIDEO)

B1 B1,
Un studiu arata ca tot mai multi romani mananca mezeluri ieftine (VIDEO)

Romanii mananca din ce in ce mai prost, din cauza saraciei. Pentru ca sunt mai ieftine, mezelurile au ajuns sa fie consumate in exces. Pe lista de cumparaturi a multora dintre romani. continuă pe B1

Masinile hibride si electrice, tot mai dorite de romani

Romanii sunt tot mai atrasi de masinile hibride si electrice. Statistica pe primele trei luni ale acestui an dovedeste asta. Potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, in aceasta perioada vanzarile de masini pe acest segment au crescut cu 113,6%, in comparatie cu aceeasi perioada din 2015, anunta Agerpres.

Saxo Bank: Din cauza dobanzilor mici la depozitele bancare, tot mai multi investitori se indreapta spre piata de capital. Ce pasi trebuie urmati

Din cauza bonificatiilor tot mai mici la depozitele bancare, tot mai multi investitori se indreapta spre piata de capital in cautarea unor metode mai eficiente de a-si plasa economiile, scrie Saxo Bank. Ce pasi trebuie urmati pentru cei care vor sa isi incerce norocul pe bursa.

Experta: Multi romani dau avans pentru case prematur, fara sa vada cum arata locuinta

Multi romani dau avans pentru case prematur, fara sa vada cum arata locuinta .

Andreea Comsa, Premier Estate Management: Multi romani dau avans pentru case prematur, fara sa vada cum arata locuinta

Multi romani dau avans pentru a rezerva un apartament in proiecte aflate inca pe hartie, pe terenuri care nu au toate autorizatiile luate, fara sa vada practic cum arata locuinta pentru care iau un credit pe 30 de ani, a declarat Andreea Comsa,.

UPDATE. Germania: Barbatul care a luat mai multi ostatici in apropiere de Leipzig s-a predat

UPDATE - Barbatul care a luat joi mai multi ostatici in apropiere de Leipzig landul Saxonia, estul Germaniei), s-a predat, a anuntat un purtator de cuvant al politiei, citat de DPA. Stirea.

Romancele aleg sa devina mame tot mai tarziu, astfel ca media nationala a ajuns la 27 de ani (VIDEO)

Romancele aleg sa devina mame tot mai tarziu. Din 1990 si pana acum varsta la care femeile din tara noastra au primul copil a crescut cu cinci ani. Astfel, media nationala a ajuns la 27 de.

Minerii de la CEO sunt tot mai aproape de Bucuresti. Ei solicita Guvernului sa salveze Complexul (VIDEO)

Minerii Complexului Energetic Oltenia care participa la Marsul disperarii sunt tot mai aproape de Bucuresti, informeaza B1 TV. Desi unii dintre ortaci au fost nevoiti sa renunte la mars din cauza.

Romanii cumpara din strainatate tot mai multe masini Dacia second-hand

Romanii au ajuns sa cumpere tot mai multe autoturisme Dacia la mana a doua din Germania si Franta. inmatricularile acestora au urcat cu 60% in primul trimestru, marca romaneasca.

Studiu: cum folosesc romanii telefoanele inteligente

Cei mai multi romani 89%) utilizeaza smartphone-ul in special acasa, iar momentul zilei in care aceste dispozitive sunt folosite cel mai mult este seara, cand oamenii se intorc de la serviciu si se relaxeaza, arata un studiu realizat de compania iSense Solutions, prezentat in cadrul forumului de mobile marketing Mobifest, organizat de Evensys.

Astra Giurgiu, tot mai aproape de titlul de campioana, dupa ce a castigat in fata Stelei, scor 2-0

Astra Giurgiu si FC Steaua au jucatsambata seara, la Giurgiu, cel mai importantmeci al sezonului. Aceasta partidacare poatedecide in mare masura noua campioana a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )