Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un studiu controversat arata care sunt cele mai importante deosebiri intre atei si credinciosi

Adevărul Adevărul,
Un studiu controversat arata care sunt cele mai importante deosebiri intre atei si credinciosi

Intre atei si credinciosi au existat si vor exista intotdeauna motive de controverse, insa, de aceasta data, stiinta este cea care pune etichete pe baza concluziilor unei cercetari controversate. continuă pe Adevărul

10 ani de Twitter. Care sunt cele mai populare conturi si mesaje

Twitter a implinit un deceniu de activitate. Din 2006, cand a fost postat primul mesaj de catre Jack Dorsey, unul dintre fondatorii platformei de microblogging, si pana in prezent, Twitter a inregistrat un numar de peste 500 de miliarde de mesaje postate. Printre mesajele care marcheaza istoria retelei, se numara cel postat de Barack Obama in 2012, dupa ce a fost reales, celebrul selfie cu mai multe staruri de la Hollywood la decernarea premiilor Oscar din 2014, dar si primul mesaj postat de Papa Francisc.

Business Report: Care sunt cele mai ieftine credite ipotecare; STS a dat contracte de 218 milioane de euro in perioada 2007-2015. Cine a primit cei mai multi bani; Romania, fruntasa la scumpirea carburantilor. Cu cat s-au majorat preturile in UE

Clasa de mijloc la sate: Planul guvernului, schemele de sprijin, tintele asumate. Prim-ministrul Dacian Ciolos a lansat luni, in cadrul vizitei in judetul. Trei miliarde de euro, pierdute din banii UE pentru Infrastructura. Romania pierde 3 miliarde de euro din banii UE 2014-2020, destinate.

Raport: Bucurestiul, invadat de cladirile de birouri. Care sunt cele mai scumpe zone

Suprafata totala a birourilor din Bucuresti va ajunge la aproape 2,2 milioane metri patrati pana la sfarsitul acestui an, in crestere cu circa 20% fata de nivelul din 2015, estimeaza un raport publicat, joi, de compania de consultanta imobiliara Colliers International si citat de news. ro. La sfarsitul lui 2015, Bucurestiul avea 1,84 milioane de metri patrati mp) de birouri, potrivit raportului Colliers.

Un nou studiu arata care sunt diferentele dintre atei si credinciosi

Intre atei si credinciosi exista controverse puternice dintotdeauna, iar unele dintre ele ajung prea departe. Asta chiar si in conditiile in care ne mandrim cu toleranta dobandita odata cu educatia. De data asta, nu vorbim despre prejudecati si conflicte, ci despre un nou studiu menit sa sublinieze, inca o data, diferentele fundamentale dintre atei si [].

Atac cibernetic la cele mai importante ziare din Suedia. Sursa este in RUSIA

Cel mai amplu atac cibernetic din istoria Suediei s-a inregistrat in noaptea de sambata spre duminica, avand ca tinta site-urile principalelor publicatii.

STUDIU Bulgaria, Croatia si Romania, cele mai corupte state din UE

Bulgaria, Croatia si Romania sunt cele mai corupte dintre cele 28 de state europene, potrivit unui studiu intocmit pentru Parlamentul European PE) de catre RAND Europe si alte organizatii si cercetatori.

5 secrete ale cuplurilor care sunt de mult timp impreuna si inca au o viata sexuala activa

In cazul unor cupluri care sunt de mult timp impreuna, partenerii incep sa isi priveasca viata sexuala ca pe o obligatie sau chiar o rutina usor plictisitoare. Potrivit unui studiu al Universitatii Chapman, 57% dintre barbatii care fac parte dintr-o relatie indelungata nu sunt multumiti de viata lor sexuala. Dar, 32% dintre participanti au spus ca vietile lor sexuale sunt la fel de pasionale cum erau in primele 6 luni de relatie. Cercetatorii au vrut sa vada ce fac aceste cupluri bine. Iata cele 5 secrete ale cuplurilor care sunt de mult timp impreuna si inca au o viata sexuala activa si pasionala.

Utile: Ai probleme cu respiratia? Afla care sunt cauzele si cum le poti trata; Semne mai putin cunoscute care iti spun ca ai un ficat toxic'; Ce este iodul si de ce este important pentru organism. Alimentele in care se gaseste

Ce sa faci ca sa nu te mai trezesti in timpul noptii. Multe studii arata faptul ca somnul, impreuna cu o dieta echilibrata si miscarea fizica, reprezinta punctul-cheie. Respiratie urat mirositoare? Afla care sunt cauzele si cum poti scapa de ea!Respiratia urat mirositoare, denumita halitoza, foarte deranjanta in viata sociala.

Actiunile europene, afectate de atacurile din Bruxelles. Cele mai lovite sunt actiunile din sectoarele turism si petrecerea timpului liber

Actiunile europene au suferit o corectie puternica, cele din sectorele de calatorii si petrecere a timpului liber fiind cele mai afectate, scrie Reuters.

Ce efecte adverse au cele mai administrate pastile

Luam frecvent antiinflamatoare, cum este aspirina, antibiotice, analgezice si le consideram prietenii buni la nevoie. Dar cati dintre noi citim cu atentie rubrica in care sunt enumerate reactiile adverse date de fiecare medicament in parte?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )