Libnet.ro
UNICEF

22:45

Utile: Ai probleme cu respiratia? Afla care sunt cauzele si cum le poti trata; Semne mai putin cunoscute care iti spun ca ai un ficat toxic'; Ce este iodul si de ce este important pentru organism. Alimentele in care se gaseste

Hotnews Hotnews,
 Utile: Ai probleme cu respiratia? Afla care sunt cauzele si cum le poti trata; Semne mai putin cunoscute care iti spun ca ai un ficat toxic

Ce sa faci ca sa nu te mai trezesti in timpul noptii. Multe studii arata faptul ca somnul, impreuna cu o dieta echilibrata si miscarea fizica, reprezinta punctul-cheie. Respiratie urat mirositoare? Afla care sunt cauzele si cum poti scapa de ea!Respiratia urat mirositoare, denumita halitoza, foarte deranjanta in viata sociala. continuă pe Hotnews

5 secrete ale cuplurilor care sunt de mult timp impreuna si inca au o viata sexuala activa

In cazul unor cupluri care sunt de mult timp impreuna, partenerii incep sa isi priveasca viata sexuala ca pe o obligatie sau chiar o rutina usor plictisitoare. Potrivit unui studiu al Universitatii Chapman, 57% dintre barbatii care fac parte dintr-o relatie indelungata nu sunt multumiti de viata lor sexuala. Dar, 32% dintre participanti au spus ca vietile lor sexuale sunt la fel de pasionale cum erau in primele 6 luni de relatie. Cercetatorii au vrut sa vada ce fac aceste cupluri bine. Iata cele 5 secrete ale cuplurilor care sunt de mult timp impreuna si inca au o viata sexuala activa si pasionala.

Respiratie urat mirositoare? Care sunt cauzele si cum poti scapa de ea

Respiratia urat mirositoare, denumita halitoza, foarte deranjanta in viata sociala indiferent de varsta, preocupa foarte multe persoane care se confrunta cu aceasta problema.

10 ani de Twitter. Care sunt cele mai populare conturi si mesaje

Twitter a implinit un deceniu de activitate. Din 2006, cand a fost postat primul mesaj de catre Jack Dorsey, unul dintre fondatorii platformei de microblogging, si pana in prezent, Twitter a inregistrat un numar de peste 500 de miliarde de mesaje postate. Printre mesajele care marcheaza istoria retelei, se numara cel postat de Barack Obama in 2012, dupa ce a fost reales, celebrul selfie cu mai multe staruri de la Hollywood la decernarea premiilor Oscar din 2014, dar si primul mesaj postat de Papa Francisc.

[P] Care sunt beneficiile purificatorelor pentru apa ZEPTER in profilaxia anumitor afectiuni? Dana Voicu, Brand Director Home Care Zepter Romania, discuta online cu cititorii, marti de la ora 12.00

Purificatoarele de apa Zepter -mijlocul de prevenire perfect pentru prevenirea bolilor provocate de apa pe care o consumam. Specialistul Dana Voicu, brand director home care Zepter Romania, ne vorbeste despre pericolul crescut asupra sanatatii in cazul consumului de apa neconforma in cadrul intalnirii online de marti, 22 martie, incepand cu ora 12:00. CONCURSAdreseaza-i o intrebare specialistului si vei castiga un TDSmetru, instrumentul cu ajutorul caruia poti sa-ti verifici singur calitatea apei pe care o consumi.

Sinteza: Care sunt suspectii in atacurile din noiembrie de la Paris, soldate cu 130 de morti

Anchetele cu privire la atacurile de la Paris continua la patru luni de la cele mai sangeroase atentate - 130 de morti - comise in Franta, relateaza agentia DPA, care prezinta ceea ce se cunoaste pana in prezent despre diversi suspecti in aceste masacre, in baza unor informatii de la politie si de presa, citeaza Mediafax.

Numai de bine. Care sunt semnele care tradeaza aparitia E.coli

Febra mare, frisoanele, starea generala alterata si scaunele diareice sunt semne care tradeaza aparitia E. coli. Aflati mai multe detalii urmarind materialul video de mai sus! Vezi AICI editia integrala a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )