Libnet.ro
UNICEF

11:45

STUDIU Bulgaria, Croatia si Romania, cele mai corupte state din UE

Adevărul Adevărul,
STUDIU Bulgaria, Croatia si Romania, cele mai corupte state din UE

Bulgaria, Croatia si Romania sunt cele mai corupte dintre cele 28 de state europene, potrivit unui studiu intocmit pentru Parlamentul European PE) de catre RAND Europe si alte organizatii si cercetatori. continuă pe Adevărul

Acestea sunt cele mai fericite tari din lume: pe ce loc se situeaza Romania

World Happiness Report ne prezinta si in acest an cele mai fericite tari de pe Glob. in ciuda numeroaselor probleme de pe continentul nostru in ziua de astazi, vestul si nordul Europei raman cele mai fericite regiuni de pe Glob. intr-un clasament al tarilor din acest punct de vedere, exista doar trei tari in primele [].

Cele mai sangeroase atacuri teroriste comise in Europa in ultimii 12 ani

Cele mai sangeroase atacuri teroriste din Europa in ultimii 12 ani. Atacurile de marti de la Bruxelles, revendicate de catre organizatia extremista sunnita Statul Islamic SI), au avut loc dupa o serie de atentate atribuite jihadistilor in Europa, incepand cu exploziile de la Madrid din 2004 si pana la masacrul de la Paris din noiembrie, relateaza AFP, care prezinta aceste atacuri.

Actiunile europene, afectate de atacurile din Bruxelles. Cele mai lovite sunt actiunile din sectoarele turism si petrecerea timpului liber

Actiunile europene au suferit o corectie puternica, cele din sectorele de calatorii si petrecere a timpului liber fiind cele mai afectate, scrie Reuters.

Cele mai ciudate arome de inghetate: un britanic a lansat delicii cu gust de ansoa si de iarba proaspat taiata

Un barbat din Marea Britanie, Aldo Gallone, de 47 de ani, este celebru in Regat pentru ca inventeaza cele mai ciudate tipuri de inghetata, cu arome care nu te imbie la degustat. Printre sortimentele aparte se numara cele cu aroma de ansoa sau de iarba proaspat taiata, special gandite pentru perioada verii.

Tibi Useriu, primul roman care a castigat 6633 Ultra, unul dintre cele mai solicitante maratoane din lume, va primi 25.000 de lei

Tibi Useriu, primul roman care reuseste sa castige 6633 Ultra Arctic, unul dintre cele mai solicitante ultramaratoane din lume primeste 25. 000 de lei de la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Luni, consilierii judeteni si-au dat acordul, in unanimitate, pentru ca Tibi sa primeasca acest premiu de excelenta.

Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa ia masuri impotriva rebelilor kurzi si a gruparii Statul Islamic, dupa cele mai recente atacuri. Trebuie sa lovim aceste organizatii teroriste in maniera cea mai puternica, a spus Erdogan intr-un discurs public tinut la Istanbul, facand un apel la cetatenii turci sa se mobilizeze, potrivit AFP.

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa-i pedepseasca pe rebelii kurzi si pe jihadistii din gruparea Stat Islamic ISIS) dupa ultimele atacuri teroriste, informeaza AFP.

Cele mai ieftine 10 destinatii europene de city break pentru anul acesta: cat costa o excursie de trei zile in Budapesta

Ofertele bune in materie de city break sunt mana cereasca pentru turistii infocati. Cea mai recenta serie de recomandari a unui site de planificare financiara, in care sunt dezvaluite cele mai ieftine destinatii europene, nu este, asadar, de trecut cu vederea.

Universitatile romanesti in cel mai mare clasament al disciplinelor din lume: 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu. Universitatea Bucuresti, cele mai bune rezultate

Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu, la cea de-a sasea editie a clasamentului universitatilor in functie de discipline in total 42 de discipline). Clasamentul a fost lansat luni pe TopUniversities. com si include un record al disciplinelor analizate, fiind astfel cel mai mare clasament de acest fel. Universitatea din Bucuresti are cele mai bune rezultate dintre universitatile romanesti, cu prezenta in cadrul a 5 discipline diferite, urmata de Universitatea Babes-Bolyai cu 3 discipline. Universitatea Alexandru Ioan Cuza si Universitatea de Vest din Timisoara au rezultate la cate o disciplina fiecare.

Business Report: Care sunt cele mai ieftine credite ipotecare; STS a dat contracte de 218 milioane de euro in perioada 2007-2015. Cine a primit cei mai multi bani; Romania, fruntasa la scumpirea carburantilor. Cu cat s-au majorat preturile in UE

Clasa de mijloc la sate: Planul guvernului, schemele de sprijin, tintele asumate. Prim-ministrul Dacian Ciolos a lansat luni, in cadrul vizitei in judetul. Trei miliarde de euro, pierdute din banii UE pentru Infrastructura. Romania pierde 3 miliarde de euro din banii UE 2014-2020, destinate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )