Libnet.ro
UNICEF

06:15

STUDIU Hip-hop este cel mai important gen aparut in ultimii 50 de ani, iar The Beatles nu a revolutionat muzica

Adevărul Adevărul,
STUDIU Hip-hop este cel mai important gen aparut in ultimii 50 de ani, iar The Beatles nu a revolutionat muzica

Evolutia muzicii pop din Occident, lansata intre anii 1960 si 2010, a fost analizata de cercetatorii britanici, care au ajuns la concluzia ca acest stil muzical a trecut prin trei revolutii in ultima jumatate de secol, ca hip-hop-ul este cel mai importan gen aparut in ultimii 50 de ani, in timp ce trupei The Beatles i se atribuie pe nedrept revolutionarea industriei muzicale. continuă pe Adevărul

Madrid 2015: Marius Copil intalneste un cap de serie. Cel mai important meci de dupa Australian Open

Madrid 2015. Marius Copil, 177 WTA, evolueaza, marti, in cel mai important meci al sau de dupa Australian Open. Romanul va juca in primul tur, pe tabloul principal al Mastersului 1000 de la Madrid.

Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO]

Pentru ca trendul selfie-urilor nu pare sa se mai potoleasca, cei de la Sony au anuntat cel mai nou smartphone pentru aceasta activitate, Sony Xperia C4. Am ajuns in punctul in care este aproape imposibil sa nu va fi facut cel putin o data un selfie cu telefonul. Raspunzand cerintelor pietei, cei de la Sony [] Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,.

Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO]

In urma unor teste obiective foarte elaborate, cei de la Consumer Reports au ajuns la concluzia ca versiunea de otel a Apple Watch este cel mai bun smartwatch. Exista trei versiuni ale ceasului inteligent creat de Apple. in ordinea preturilor, este vorba de Apple Watch Sport, Apple Watch si Apple Watch Edition. Dupa ce au [] Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dosar de politician: Cum a ajuns Gabriela Szabo sa faca o cariera in administratie si cum a devenit cel mai bogat ministru din Guvernul Ponta (VIDEO)

Gabriela Szabo este cel mai activ membru al Guvernului si singurul ministru asupra caruia nu planeaza suspinciuni rezonabile de politicianism sau coruptie. Fosta atleta internationala multi medaliata si-a.

Topul celor mai bogati artisti hip-hop din lume: cine l-a detronat pe Dr. Dre

Cantaretul american P. Diddy, al carui nume real este Sean Combs, ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti hip-hop din anul 2015, intocmit anual de Forbes.

in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul

Nici o functie noua nu este introdusa in Facebook permanent fara o perioada de testare in care este agregat feedback-ul unui grup restrans de utilizatori. Fara echivoc, Facebook este cea mai mare retea sociala de pe mapamond. Din acest motiv, daca ceva merge prost, numarul celor frustrati poate depasi un miliard de persoane. Pentru a [] in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Real Madrid, cel mai scump club de fotbal din lume, pentru al treilea an consecutiv

Campioana europeana Real Madrid, este cea mai valoroasa echipa din lume, conform clasamentului dat publicitatii miercuri de revista americana Forbes, citata de Agerpres. Echipa este evaluata la 3,26 miliarde.

FC Barcelona - Bayern Munchen: Cel mai curajos pronostic in meciul sezonului din Liga Campionilor

FC Barcelona si Bayern Munchen se intalnesc, miercuri, de la ora 21. 45, in cel mai asteptat meci al sezonului in Liga Campionilor. Prima mansa a semifinalelor va dezlantui fotbalul total pe Camp Nou, iar o diferenta mai mare de doua goluri nu este exclusa.

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )