Libnet.ro
UNICEF

09:30

Studiu: Primariile cheltuie lunar mai multi bani pentru maidanezii din adaposturi decat romanii care au caini de companie

B1 B1,
Studiu: Primariile cheltuie lunar mai multi bani pentru maidanezii din adaposturi decat romanii care au caini de companie

Primariile cheltuie lunar mai multi bani pentru maidanezii din adaposturi decat romanii care au un astfel de animal de companie. Aceasta este concluzia unu studiu European, potrivit caruia suma medie lunara,. continuă pe B1

Festivalul de Film de la Berlin: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!

Radu Jude a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!, la cea de-a 65-a editie a galei Festivalului de Film de la Berlin 5 - 15 februarie), care are loc sambata seara, la .

Festivalul de Film de la Berlin: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim! (VIDEO)

Radu Jude a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!, la cea de-a 65-a editie a Festivalului de Film de la Berlin, care are loc sambata seara, la Berlinale Palast, potrivit.

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,.

Angela Merkel laudata chiar si de cei mai aprigi critici, pentru maratonul incredibil din ultima saptamana

Kiev, Moscova, Munchen, Washington, Ottawa, Minsk si Bruxelles - toate acestea in doar o saptamana de lucru pentru cancelarul german Angela Merkel, ale carei eforturi pentru un acord de pace in Ucraina si.

De ce nu s-a mai tinut licitatia pentru vanzarea terenului cumparat de Udrea

Licitatia pentru vanzarea terenului cumparat de Elena Udrea nu s-a mai tinut, pentru ca nu s-a prezentat nimeni. Terenul a fost scos la licitatie, dupa ce Alexandru Faur, cel care a preluat creditul lui.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )