Libnet.ro
UNICEF

06:00

Studiu: Tot mai multi tineri in mediul de afaceri

România Liberă România Liberă,
Studiu: Tot mai multi tineri in mediul de afaceri

In mediul de afaceri lucreaza tot mai multi tineri, care isi doresc sa lucreze intr-o firma in care exista potential de crestere, arata o analiza a KeysFin, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Tot mai multi politisti reclama intentia unor cetateni de a-i mitui

Tot mai multi politisti refuza sa ia mita si, mai mult, sesizeaza Directia Generala Anticoruptie. Marti, inca doi agenti de politie din judetele Iasi, respectiv Vrancea au refuzat categoric sa se lase mituiti , informeaza DGA.

Tot mai multi romani sunt alaturi de Antena 3

In luna august, ~ 3. 000 de telespectatori au urmarit cel putin un minut din programele Antena 3, conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban. La nivelul intregii zile, Antena 3 a inregistrat.

Tarile baltice si Polonia se tem tot mai mult de Rusia

Locuitorii tarile baltice si Polonia se tem tot mai mult de actiunile Moscovei, pe fondul conflictului din Ucraina si al fricii istorice fata de vecinul lor de la rasarit.

McDonalds o duce tot mai greu in Rusia

Lantul american de restaurante McDonalds o duce tot mai greu in Rusia dupa ce Agentia pentru Protectia Consumatorului din Rusia a inchis temporar 12 restaurante, iar populatia a inceput sa se intoarca impotriva companiei americane, pe fondul tensiunilor dintre Moscova si tarile din Vest.

Bani mai multi pentru Prima casa. Guvernul a suplimentat fondurile pentru anul 2014

Tinerii au sanse mai multe sa-si cumpere o locuinta prin programul Prima casa. Fondurile au fost suplimentate de Guvern cu banii nefolositi in programul ANL de anul trecut. Guvernul va realoca sumele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )