Libnet.ro
UNICEF

19:15

SUA: ATAC ARMAT la un centru comercial din El Paso. Zeci de persoane au fost UCISE, iar 3 suspecti au fost retinuti (VIDEO)

B1 B1,
SUA: ATAC ARMAT la un centru comercial din El Paso. Zeci de persoane au fost UCISE, iar 3 suspecti au fost retinuti (VIDEO)

Incident armat in Texas! Mai multe focuri de arma au fost auzite intr-o zona comerciala din El Paso, a anuntat sambata politia locala, facand apel la populatie sa se tina la distanta. continuă pe B1

VIDEO SUA: Focuri de arma la un centru comercial din El Paso. Mai multe persoane au fost ucise, iar un suspect a fost retinut de politie - UPDATE

Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat la magazinul Walmart din El Paso, Texas, transmite CNN, citand surse din politie. Alte cateva persoane ranite au fost transportate la spital, in timp ce trei suspecti au fost retinuti dupa o actiune de amploare a politiei.

Atac armat intr-un centru comercial din Texas: mai multe persoane decedate

Numeroase forte de ordine s-au grabit sa ajunga la un centru comercial din El Paso, Texas, sambata, dupa ce mai multe focuri de arma au fost auzite in zona. Politia a facut apel la populatie sa stea la distanta de locul incidentului, transmite CNN.

SUA s-au retras oficial din Tratatul INF

SUA au confirmat retragerea oficiala din Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare INF), acuza.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )