Libnet.ro
UNICEF

22:30

SUA, Franta si Marea Britanie saluta acordul politic din Ucraina.

România Liberă România Liberă,
SUA, Franta si Marea Britanie saluta acordul politic din Ucraina.

Statele Unite, Franta si Marea Britanie au salutat semnarea unui acord intre regimul Viktor Ianukovici si opozitia ucraineana, cerand aplicarea imediata a documentului, informeaza Mediafax. Statele Unite saluta acordul semnat joi intre presedintele Viktor Ianukovici si liderii opozitiei, a declarat Jay Carney, purtatorul de cuvant al Presedintiei SUA. Sustinem eforturile celor care au negociat acordul si salutam curajul liderilor opozitiei; speram ca acordul va fi aplicat imediat, adauga . continuă pe România Liberă

SUA, Franta si Marea Britanie saluta acordul politic din Ucraina

Statele Unite, Franta si Marea Britanie au salutat semnarea unui acord intre regimul Viktor Ianukovici si opozitia ucraineana, cerand aplicarea imediata a documentului, informeaza AFP. Statele Unite.

Acordul politic din Ucraina, salutat de lideri din SUA, Franta si Marea Britanie

Acordul politic semnat joi de presedintele ucrainean Viktor Ianukovici si liderii opozitiei a fost salutat de Statele Unite, Franta si Marea Britanie. Statele Unite saluta acordul semnat joi intre presedintele.

Marea Britanie, inlocuita de Polonia in negocierile de la Kiev, un semnal al schimbarii relatiilor cu UE

Polonia a inlocuit Marea Britanie, alaturi de Franta si Germania in negocierile de la Kiev. Schimbarea are loc in ciuda faptului ca Londra a fost un actor central in Europa Centrala, a remarcat seful Biroului.

Rusia sustine acordul politic semnat intre regimul Viktor Ianukovici si opozitie, chiar daca nu l-a semnat

Ministerul rus de externe a explicat, vineri seara, ca desi Rusia nu a semnat acordul politic cu Ucraina, adoptat prin medierea UE, Moscova sustine un astfel de compromis. Acordul a fost semnat prin medierea.

Numarul romanilor si bulgarilor in Marea Britanie, cu 40% mai mare in 2013.

Numarul cetatenilor romani si bulgari care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40 la suta in 2013 fata de anul precedent, conform unor cifre dezvaluite de publicatia Daily Mail. Potrivit cifrelor oficiale, in Marea Britanie lucrau 144. 000 de romani si bulgari la sfarsitul anului 2013, comparativ cu 102. 000, in decembrie 2012. Conform Daily Mail, romanii si bulgarii au ocupat 10 la suta din locurile de munca create in Marea Britanie in 2013. Cifrele au fost dezvaluite in contextul .

VIDEO The Telegraph: Filmare cu drona deasupra gropii de gunoi de la Pata Rt (Cluj), unde traiesc 75 de familii de tigani evacuate din oras. Inalti prelati din Marea Britanie ii cer primarului Boc sa isi schimbe politica fata de romi

Inalti prelati din Marea Britanie, printre care Arhiepiscopul de Wales, Episcopul de Manchester si Salisbury si Rabinul din Westminster, ii cer primarului Clujului sa-si schimbe politica fata de tigani, dupa ce acestia au fost evacuati din oras si fortati sa traiasca pe groapa de gunoi. 75 de familii au fost evacuate din casele lor din centrul celui de-al doilea oras al Romaniei si mutati in strucuturi improvizate, cu o camera, la Pata Rat. Nu exista drumuri spre acest loc, asa ca noroiul este omniprezent, si exista un singur dus amenajat pentru intreaga comunitate si, initial, nu existau toalete in case, scrie Ziua de Cluj. Filmari aeriene publicate de cotidianul britanic The Telegraph, realizate cu o drona, arata comunitatea de romi care traieste pe deseruri meajere chimice, dupa ce au fost fortati sa paraseasca orasul transilvanean.

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40% in 2013

Numarul cetatenilor romani si bulgari care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40% in 2013 fata de anul precedent, conform unor cifre dezvaluite de publicatia Daily Mail. Potrivit cifrelor oficiale, in.

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40%

Numarul cetatenilor romani si bulgari care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40% in 2013 fata de anul precedent, conform unor cifre dezvaluite de publicatia Daily Mail.

Marea Britanie: parintilor prea permisivi li se ia copilul

Lipsa autoritatii parintilor moderni in raport cu cu propriii copii este o problema de care a inceput sa se tina cont in ziua de azi, inclusiv in cadrul proceselor de acordare a custodiei copiilor din Marea Britanie.

Marea Britanie: parintilor prea permisivi li se ia copilul

Lipsa autoritatii parintilor moderni in raport cu cu propriii copii este o problema de care a inceput sa se tina cont in ziua de azi, inclusiv in cadrul proceselor de acordare a custodiei copiilor din Marea Britanie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )