Libnet.ro
UNICEF

15:15

Rusia sustine acordul politic semnat intre regimul Viktor Ianukovici si opozitie, chiar daca nu l-a semnat

B1 B1,
Rusia sustine acordul politic semnat intre regimul Viktor Ianukovici si opozitie, chiar daca nu l-a semnat

Ministerul rus de externe a explicat, vineri seara, ca desi Rusia nu a semnat acordul politic cu Ucraina, adoptat prin medierea UE, Moscova sustine un astfel de compromis. Acordul a fost semnat prin medierea. continuă pe B1

Ucraina: Principalele puncte ale acordului semnat intre presedintele Viktor Ianukovici si opozitie

Presedintele Viktor Ianukovici a semnat, vineri, un acord cu liderii opozitiei pentru a pune capat crizei politice din Ucraina, care a degenerat in violente de strada soldate cu 80 de morti in ultimele trei.

SUA, Franta si Marea Britanie saluta acordul politic din Ucraina.

Statele Unite, Franta si Marea Britanie au salutat semnarea unui acord intre regimul Viktor Ianukovici si opozitia ucraineana, cerand aplicarea imediata a documentului, informeaza Mediafax. Statele Unite saluta acordul semnat joi intre presedintele Viktor Ianukovici si liderii opozitiei, a declarat Jay Carney, purtatorul de cuvant al Presedintiei SUA. Sustinem eforturile celor care au negociat acordul si salutam curajul liderilor opozitiei; speram ca acordul va fi aplicat imediat, adauga .

SUA, Franta si Marea Britanie saluta acordul politic din Ucraina

Statele Unite, Franta si Marea Britanie au salutat semnarea unui acord intre regimul Viktor Ianukovici si opozitia ucraineana, cerand aplicarea imediata a documentului, informeaza AFP. Statele Unite.

Acordul politic din Ucraina, salutat de lideri din SUA, Franta si Marea Britanie

Acordul politic semnat joi de presedintele ucrainean Viktor Ianukovici si liderii opozitiei a fost salutat de Statele Unite, Franta si Marea Britanie. Statele Unite saluta acordul semnat joi intre presedintele.

Opozitia din Ucraina sustine ca nu exista niciun acord cu regimul Viktor Ianukovici

UPDATE:Liderii opozitiei ucrainene sustin ca, deocamdata, nu s-a ajuns la un acord cu regimul Viktor Ianukovici, in pofida anuntului privind alegerile anticipate, iar ministrii de Externe trimisi de UE au.

Francois Hollande: Regimul Viktor Ianukovici este responsabil pentru violentele de la Kiev

Presedintele Frantei, Francois Hollande, considera ca regimul Viktor Ianukovici este responsabili pentru violentele de la Kiev si ca trebuie sa ofere dreptul la exprimare poporului, relateaza AFP. Violentele.

Rusia si Estonia au semnat un tratat cu privire la frontiera de stat, aflat in discutie din 1991

Rusia si Estonia au semnat, marti, la Moscova, un tratat cu privire la frontiera de stat aflat in negociere din 1991, care a facut obiectul unor controverse. Acordul a fost semnat la Moscova de catre ministrul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )