Libnet.ro
UNICEF

11:15

Marea Britanie: parintilor prea permisivi li se ia copilul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marea Britanie: parintilor prea permisivi li se ia copilul

Lipsa autoritatii parintilor moderni in raport cu cu propriii copii este o problema de care a inceput sa se tina cont in ziua de azi, inclusiv in cadrul proceselor de acordare a custodiei copiilor din Marea Britanie. continuă pe Wall-Street Ro

Marea Britanie: parintilor prea permisivi li se ia copilul

Lipsa autoritatii parintilor moderni in raport cu cu propriii copii este o problema de care a inceput sa se tina cont in ziua de azi, inclusiv in cadrul proceselor de acordare a custodiei copiilor din Marea Britanie.

Numarul romanilor si bulgarilor in Marea Britanie, cu 40% mai mare in 2013.

Numarul cetatenilor romani si bulgari care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40 la suta in 2013 fata de anul precedent, conform unor cifre dezvaluite de publicatia Daily Mail. Potrivit cifrelor oficiale, in Marea Britanie lucrau 144. 000 de romani si bulgari la sfarsitul anului 2013, comparativ cu 102. 000, in decembrie 2012. Conform Daily Mail, romanii si bulgarii au ocupat 10 la suta din locurile de munca create in Marea Britanie in 2013. Cifrele au fost dezvaluite in contextul .

Furtuna Ulla face victime in Marea Britanie si Irlanda

Peste 60. 000 de familii din Marea Britanie sunt in continuare lipsite de energie electrica dupa furtuna violenta de sambata. Intemperiile au facut doua victime in Marea Britanie, printre care o femeie, sofer.

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40% in 2013

Numarul cetatenilor romani si bulgari care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40% in 2013 fata de anul precedent, conform unor cifre dezvaluite de publicatia Daily Mail. Potrivit cifrelor oficiale, in.

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40%

Numarul cetatenilor romani si bulgari care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40% in 2013 fata de anul precedent, conform unor cifre dezvaluite de publicatia Daily Mail.

CONDAMNAT sa se hraneasca DOAR cu BOMBOANE fierte si topite. DRAMA unui baietel de trei ani, din Marea Britanie

Un baietel in varsta de trei ani din Essex, Marea Britanie, este condamnat sa se hraneasca cu dulciuri fierte si un amestec nutritional care ii este livrat direct in stomac, printr-un tub. Micul Finley.

CONDAMNAT sa se hraneasca cu BOMBOANE fierte si topite. DRAMA unui baietel de trei ani, din Marea Britanie

Un baietel in varsta de trei ani din Essex, Marea Britanie, este condamnat sa se hraneasca cu dulciuri fierte si un amestec nutritional care ii este livrat direct in stomac, printr-un tub. Micul Finley.

Scotienii, amenintati din toate partile sa nu voteze pentru ruperea de Marea Britanie la referendumul din septembrie

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a declarat ca ar fi dificil, daca nu chiar imposibil ca o Scotie independenta de Marea Britanie sa ramana in UE.

Imigrantii din Marea Britanie, obligati sa aiba acest salariu, daca vor beneficii sociale

Imigrantii europeni care nu reusesc sa obtina in cel putin trei luni de zile de la sosirea in Mare Britanie un loc de munca platit cu 150 de lire sterline 182 de euro) pe saptamana adica 728 euro pe luna) ar putea fi exclusi de la acordarea unor.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )