Libnet.ro
UNICEF

05:16

SUA investesc 3 milioane de dolari in baza militara Luna din Cluj ca sa tina rusii departe de Europa

Hotnews Hotnews,
 SUA investesc 3 milioane de dolari in baza militara Luna din Cluj ca sa tina rusii departe de Europa

SUA vor investi milioane de euro in baza militara de la Luna, din Cluj, intr-un program finantat cu 200 milioane de dolari, suma din care la Cluj ajunge 1,5%. Statele Unite anunta ca investesc peste 200 milioane de dolari in bazele aeriene din Estul Europei, ca parte dintr-o initiativa ce ar urma sa impiedice agresiunea Rusiei, conform airforcetimes. com. continuă pe Hotnews

Incident la o baza militara americana din Marea Britanie. O persoana a fost arestata

Incident la baza aeriana americana din Suffolk, Marea Britanie. Potrivit BBC, o persoana a fost retinuta, iar baza inchisa, dupa anuntul unei perturbari la una dintre intrari. Un barbat.

Ceremonie ecumenica la Bazilica Sfantul Anton, cu ortodocsi, catolici si protestanti din Baza militara Mihail Kogalniceanu

O ceremonie impresionanta a avut loc in seara de marti, 19 decembrie, la Bazilica Sfantul Anton din zona peninsulara a Constantei. La slujba ecomenica au participat ortodocsi, catolici si protestanti de la Baza militara Mihail Kogalniceanu.

Meciul Mayweather - McGregor a generat venituri de peste 600 milioane de dolari

Meciul dintre legenda boxului american Floyd Mayweather si starul irlandez al artelor martiale mixte MMA) Conor McGregor, a generat retete de peste 600 milioane dolari aproximativ 510 milioane euro), a anuntat canalul Showtime, difuzorul exclusiv al acestei lupte, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )