Libnet.ro
UNICEF

10:30

Electorii americani au confirmat victoria lui Joe Biden: Este timpul sa intoarcem pagina

Adevărul Adevărul,
Electorii americani au confirmat victoria lui Joe Biden: Este timpul sa intoarcem pagina

Dupa confirmarea formala a victoriei sale in alegerile prezidentiale de pe 3 noiembrie in urma votului Colegiului Electoral intrunit luni, Joe Biden a spus ca este momentul sa intoarcem pagina. El a subliniat ca democratia SUA a fost fortata, testata si amenintata, dar s-a dovedit rezilienta, autentica si puternica. continuă pe Adevărul

Victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA, confirmata de Colegiul Electoral: inca o data, statul de drept, Constitutia noastra si vointa poporului au prevalat

Colegiul Electoral a confirmat, luni, victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, iar presedintele-ales va depune juramantul in 20 ianuarie 2021. Pana atunci, rezultatele.

Liderul republicanilor din Senatul SUA recunoaste victoria lui Joe Biden

Liderul majoritatii republicane din Senatul Statelor Unite, Mitch McConnell, a recunoscut marti victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale impotriva lui Donald Trump, a doua zi dupa ce rezultatele au fost confirmate de colegiul electoral, relateaza AFP.

Colegiul Electoral aproba victoria democratului Joe Biden

Colegiul Electoral a aprobat victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale din Statele Unite, relateaza Agerpres.

Alegeri SUA: Colegiul Electoral se va reuni luni, urmand sa valideze victoria lui Joe Biden

Electorii se vor reuni luni in capitalele statelor americane pentru a valida alegerea democratului Joe Biden in functia de presedinte al SUA, punand astfel capat tentativelor lui Donald Trump de a rasturna rezultatul scrutinului din 3 noiembrie, relateaza Reuters. Biden va deveni astfel, oficial, cel de-al 46-lea presedinte american si va depune juramantul pe 20 ianuarie.

Marii electori americani s-au reunit pentru a aproba victoria lui Joe Biden. Victoria democratului a fost confirmata in Pennsylvania, Georgia si Arizona

Marii electori americani s-au reunit luni de-a lungul Statelor Unite pentru a aproba victoria lui Joe Biden, conform AFP. Fostul vicepresedinte al lui Barack Obama, care va deveni pe 20 ianuarie al 46-lea presedinte din istoria tarii, va tine un discurs seara de la Wilmington Delaware) pentru a celebra puterea si rezistenta democratiei americane.

Republicanii accepta victoria lui Joe Biden dupa votul Colegiului Electoral

Senatorii se despart de Donald Trump pentru a recunoaste ca democratul Biden va fi urmatorul presedi.

Colegiul Electoral, aproape de a confirma in mod formal victoria lui Joe Biden la Casa Alba - UPDATE

Stat cu stat, Colegiul Electoral al SUA a convenit luni sa confirme oficial victoria lui Joe Biden ca viitorul presedinte american, punand capat incercarii presedintelui Donald Trump de a rasturna rezultatele alegerilor, relateaza Reuters.

E oficial: Joe Biden, ales presedinte de Colegiul Electorilor: E timpul sa intoarcem pagina

Dupa lupte seculare, procese, acuzatii de eludare a alegerilor, Joe Biden este ales al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Decizia a venit dupa ce a obtinut victoria colegiului electoral. Colegiul Electorilor si-a exprimat votul pentru presedinte luni, alegandu-l oficial pe Joe Biden drept al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Astfel, Donald Trump, invins si resemnat, .

Joe Biden, desemnat presedinte de Colegiul Electorilor SUA

Joe Biden este al 46-lea presedinte al SUA dupa ce Colegiul Electorilor l-a ales oficial luni seara.

Joe Biden, dupa confirmarea victoriei sale de catre electorii americani: Statul de drept, Constitutia noastra si vointa populara au prevalat

Presedintele ales Joe Biden a lansat luni noapte, in discursul sau tinut dupa confirmarea victoriei sale de catre electorii american, cea mai aspra condamnare a eforturilor contracandidatului sau Donald Trump de a nega rezultatul scrutinului prezidential, relateaza CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )