Libnet.ro
UNICEF

07:00

SUA: Locuinta democratei Nancy Pelosi si cea a republicanului Mitch McConnell au fost vandalizate salbatic

Hotnews Hotnews,
 SUA: Locuinta democratei Nancy Pelosi si cea a republicanului Mitch McConnell au fost vandalizate salbatic

Locuinta liderului majoritatii republicane din Senat, Mitch McConnell, si a presedintei democrate a Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, au fost vandalizate, a informat presa americana. Un cap de porc si vopsea care imita sangele au fost gasite in fata casei lui Nancy Pelosi din San Francisco, pe 2 ianuarie, potrivit presei locale. continuă pe Hotnews

SUA. Locuintele lui Nancy Pelosi si Mitch McConnell au fost vandalizate

Locuinta presedintei Camerei Reprezentantilor, democrata Nancy Pelosi, si cea a liderului majoritatii republicane din Senat, Mitch McConnell, au fost vandalizate, relateaza bbc. com.

Nancy Pelosi a fost realeasa cu un scor strans in functia de presedinte al Camerei Reprezentantilor, a treia persoana ca importanta in stat dupa presedinte si vicepresedinte

Democrata Nancy Pelosi a fost realeasa duminica cu un scor strans in functia de presedinte al Camerei Reprezentantilor in cadrul primei sesiuni de lucru a celui de-al 117-lea Congres al SUA, informeaza AFP, citata de Agerpres. La 80 de ani, Nancy Pelosi este o tacticiana abila, principalul adversar al presedintelui Donald Trump in a doua parte a mandatului sau. Ea a fost realeasa in aceasta functie pentru urmatorii doi ani, in pofida reticentei unor voci din aripa stanga a Partidului Democrat.

Nancy Pelosi, realeasa presedinta a Camerei Reprezentantilor

Nancy Pelosi a fost realeasa presedinta a Camerei Reprezentantilor, in prima sedinta a noii sesiuni a Congresului Statelor Unite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )