Libnet.ro
UNICEF

15:15

SUA: Rata somajului scade la 7,8%, cel mai redus nivel de cand Barack Obama a preluat puterea

Hotnews Hotnews,
SUA: Rata somajului scade la 7,8%, cel mai redus nivel de cand Barack Obama a preluat puterea

Rata somajului a scazut, impotriva tuturor asteptarilor, la 7,8% in septembrie, cel mai mic nivel de cand presedintele Barack Obama a ajuns la putere, in ianuarie 2009, potrivit cifrelor oficiale publicate vineri la Washington si citate de AFP. continuă pe Hotnews

O gura de aer pentru Barack Obama inainte de alegeri, rata somajului a scazut sub 8% pentru prima oara in trei ani jumate

Rata somajului din Statele Unite a scazut in luna septembrie la cele mai redus nivel din perioada mandatului presedintelui Barack Obama, 7,8%, ajungand sub pragul de opt procente pentru prima data in ultimii.

Oficial al Comisiei Europene: Rata somajului in randul tinerilor romani este de 25%, inacceptabil de mare

Rata somajului in randul tinerilor este inacceptabil de mare in Romania, de aproximativ 25%, iar la nivel european, 7,5 milioane de tineri nu apar in statistici nici ca angajati, nici ca persoane care se instruiesc, a spus vineri Zoltan Kazatsay, directorul Directiei Ocupare din cadrul CE, citat de Mediafax.

Bursele europene au inchis vineri in urcare, dupa ce rata somajului din SUA a scazut la 7,8%

Bursele europene au inchis vineri in urcare cu 1%, reusind astfel o evolutie pozitiva de 2,1. Evolutia a fost sustinuta si de raportul privind somajul din SUA pe luna septembrie, care a scazut la 7,8%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )