Libnet.ro
UNICEF

23:45

SUA, tara cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Italia, tara cu cele mai multe decese. Bilantul la nivel mondial

Antena3 Antena3,
SUA, tara cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Italia, tara cu cele mai multe decese. Bilantul la nivel mondial

Bilantul mondial al cazurilor pozitive de coronavirus trece de un milion, cel al deceselor a ajuns la 59,206, iar cel al persoanelor vindecate la 229,153. continuă pe Antena3

Netflix are cele mai multe descarcari in primul trimestru din 2020. YouTube Kids, cea mai mare utilizare

Si YouTube sta foarte bine, generand 110 milioane de dolari prin aplicatie in aceeasi perioada, cele mai mari venituri intre aplicatiile de streaming la nivel global, potrivit unui raport intocmit de Apptopia si Braze, citat de Reuters.

CORONAVIRUS |Romania este tara din Europa Centrala si de Est cu cele mai multe decese ale pacientilor cu COVID-19 Bilantul complet din regiune

A trecut mai bine de o luna de la confirmarea primului caz de coronavirus de pe teritoriul Romaniei si s-au scurs aproape doua saptamani de la decesul primului pacient contaminat cu COVID-19. De atunci si pana.

Tara din Europa care are cele mai multe persoane testate si unde stiinta are prioritate in fata politicii

Islanda mizeaza pe depistarea contracronometru a contactilor unei persoane confirmate pozitiv pentru a lupta impotriva raspandirii coronavirusului in mica tara insulara, dar si pe stiinta. Cei situati in fruntea luptei sunt autoritatile civile si oamenii de stiinta, care coordoneaza raspunsurile, in timp ce politicienii au o prezenta secundara.

Ludovic Orban: Cele mai multe pareri converg spre un varf al epidemiei intre 20 aprilie - 1 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca specialistii sustin ca un varf al epidemiei de coronavirus, in Romania, ar putea avea loc in perioada 20 aprilie - 1 mai, dar ca autoritatile sunt pregatite sa ia masurile necesare.

Situatia pe judete a celor infectati cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judete au cele mai mari probleme

Grupul de Comunicare Strategica a transmis o situatie centralizata a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judet. Sursa citata arata cum a evoluat situatia privind pandemia de coronavirus in ultimele doua zile, in prezent cele mai multe cazuri fiind in Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Arad.

UPDATE Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor - 3.183 Cele mai multe cazuri noi raportate pana acum - 445

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns la 3. 183 vineri, cu 445 de noi cazuri raportate in ultimele 24 de ore, conform Grupului de comunicare strategica.

Trei stiri pozitive legate de epidemia de coronavirus in Romania

252 de persoane s-au vindecat deja in Romania de coronavirus si au fost externate din spital. Cele mai multe cazuri de insanatosiri au fost inregistrate in Bucuresti 84), urmat de Timisoara 56). Informatia a fost comunicata, miercuri, de Grupul de Comunicare Strategica.

Numarul persoanelor infectate cu noul coronamirus a depasit un milion la nivel mondial. Italia este statul care a inregistrat cele mai multe decese

Numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit un milion 1. 533 de cazuri in acest moment). Numarul celor decedati a ajuns la peste 51 de mii 51 560), iar peste 210 mii sau.

Italia: Vanzarile de masini noi in martie au fost de sase ori mai mici decat acum un an, intr-una dintre cele mai grele perioade din istoria recenta a tarii

Vanzarile de masini noi in Italia au scazut cu 86% in martie, luna in care activitatea economica a incetat aproape total in tara europeana unde coronavirusul a facut cele mai multe ravagii, scrie Automotive News. Cea mai pesimista prognoza indica o scadere de aproape 50% a pietei auto pentru intreg anul. Epidemia de COVID-19 a facut peste 12. 000 de morti in Italia si bilantul este mai negru cu fiecare zi.

278 cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 2.738

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Romania a ajuns la 2738 dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate alte 278 de cazuri noi. Cele mai multe cazuri se inregistreaza in judetul Suceava, 701 ti Bucuresi, 505. Nu mai putin de 94 de oameni infectati cu noul virus si-au pierdut viata. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 78.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )