Libnet.ro
UNICEF

13:00

SUA: Trei persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit inDakota de Nord

B1 B1,
SUA: Trei persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit inDakota de Nord

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit joi intr-un lac din statul american Dakota de Nord, informeaza Associated Press. Trei persoane, printre care si un minor, au murit in urma. continuă pe B1

Moartea a semanat groaza pe sosele din Ialomita. Trei persoane au murit in ultimele zile in accidente de circulatie

Statistica sumbra a Serviciului Politiei Rutiere Ialomita. in ultimele zile, moartea a semanat groaza pe soselel din judet. Trei persoane au murit, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in accidente rutiere.

FOTO + VIDEO: Atac armat la Tel Aviv. Trei persoane au murit, noua au fost ranite

Trei persoane au murit, miercuri seara, la Tel Aviv, in urma unui schimb de focuri care a avut loc in fata sediului Ministerului Apararii si a cartierului general al armatei israeliene.

Tragedie aviatica langa Moscova. Pilotul unui aparat de zbor de mici dimensiuni, mort in urma impactului cu solul (VIDEO)

Un aparat de zbor Suhoi Su-27 s-a prabusit la 30 de kilometri distanta de capitala Rusiei. Pilotul, care era liderul unei escadrile din echipa de acrobatii Russian Knights, a murit in urma impactului,.

Accident in judetul Braila! Un copil de 13 ani a murit dupa ce a fost lovit de o ambulanta

Un baiat in varsta de 13 ani a murit, marti, intr-un accident produs in judetul Braila, dupa ce a fost lovit de o ambulanta in timp ce traversa drumul in fuga si fara se se.

Un copil de 13 ani a murit, dupa ce a fost lovit de o ambulanta. Drama din spatele accidentului

Un baiat de 13 ani a fost lovit mortal, marti dupa-amiaza, in localitatea braileana Spiru Haret, de o ambulanta care transporta un pacient la Spitalul din Galati, potrivit IPJ Braila.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )