Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTO + VIDEO: Atac armat la Tel Aviv. Trei persoane au murit, noua au fost ranite

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Atac armat la Tel Aviv. Trei persoane au murit, noua au fost ranite

Trei persoane au murit, miercuri seara, la Tel Aviv, in urma unui schimb de focuri care a avut loc in fata sediului Ministerului Apararii si a cartierului general al armatei israeliene. continuă pe România Liberă

Atac armat in Israel. Autoritatile descriu un atac terorist

Trei persoane au fost ucise miercuri seara intr-un schimb de focuri in fata sediului Ministerului Apararii si a cartierului general al armatei israeliene la Tel Aviv, potrivit unei surse medicale,.

Atac armat sangeros in centrul Tel-Avivului

Un atac palestinian cu arme de foc a avut loc intr-unul din locurile cele mai populate din Tel-Aviv, Piata Sarona unde se afla sediile mai multor ministere , pe o artera foarte frecventata, cu numeroase restaurante si buticuri. Locul impuscaturilor se afla in fata cartierului general al armatei israeliene, baza Kyria. Patru persoane au murit si alte 15 au fost ranite, potrivit unui bilant provizoriu al fortelor de securitate.

VIDEO Imagini cu teroristii palestinieni care deschid focul asupra unei terase din Tel Aviv, ucigand 4 persoane

Imagini video ale atacului terorist de miercuri seara, din Tel Aviv, cand doi palestinieni au deschis focul asupra clientilor asezati la mese intr-un cartier animat de restaurante si baruri, ucigand patru persoane si ranind alte cinci, au fost date publicitatii, scrie AFP.

VIDEO - Israel: Doi atacatori au deschis focul in Tel Aviv, ranind noua persoane

Autoritatile israeliene au anuntat ca doi atacatori au deschis focul miercuri seara in complexul comercial Sarona, din centrul capitalei Tel Aviv. Potrivit primelor informatii, noua persoane au fost ranite, dintre care doi raniti se afla in stare critica. Atacatoii au fost neutralizati de fortele de ordine, scrie The Jerusalem Post.

Reactia MAE, dupa atentatul de la Tel Aviv: Astfel de acte deplorabile de violenta nu au nicio justificare si trebuie combatute cu orice pret

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a condamnat atentatul care a avut loc, miercuri seara, la Tel Aviv, soldat cu patru morti si cel putin cinci raniti.

UPDATE: Autoritatile israeliene suspenda permisele de intrare pentru zeci de mii de palestinieni, ca urmare a atentatului de la Tel Aviv

Utoritatile israeliene incep, joi, sa ia masuri de securitate, ca urmare a atentatului comis, miercuri seara, la Tel Aviv, de doi palestinieni. Astfel, permisele de intrare a 83. 000 de palestinieni, acordate cu prilejul Ramadanului, vor fi suspendate.

Trei persoane au murit si alte 40 au fost ranite in urma unei coliziuni intre doua trenuri (FOTO)

Trei persoane au murit si alte 40 au fost ranite in urma unei coliziuni dintre un tren de pasageri si un tren de marfa, care circula pe aceeasi linie, duminica noaptea, la Hermalle-sous-Huy, in estul Be.

Moartea a semanat groaza pe sosele din Ialomita. Trei persoane au murit in ultimele zile in accidente de circulatie

Statistica sumbra a Serviciului Politiei Rutiere Ialomita. in ultimele zile, moartea a semanat groaza pe soselel din judet. Trei persoane au murit, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in accidente rutiere.

Atentat cu masina capcana la Istanbul. Bilantul, in crestere: Cel putin 11 morti si peste 30 de raniti (FOTO, VIDEO)

UPDATE 10:50: Bilantul este in continua crestere dupa atentatul de la Istanbul. Se pare ca 4 civili si 7 politisti au murit, iar cel putin 36 de persoane au fost ranite. UPDATE 10:20: Numarul.

Un urs este crescut de o familie din Rusia de mai bine de 20 de ani (FOTO, VIDEO)

O familie din Moscova aadoptat, in urma cu 23 de ani, un urs care avea doar trei luni. Cu toate acestea, cei doi soti nu au putut abandona animalul, chiar daca acesta a crescut foarte mult. Ursul,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )